Vælg et mobilabonnement med god dækning

Vælg et mobilabonnement med god dækning
Vælg et mobilabonnement med god dækning

Er du træt af, at du ikke har noget signal på din mobil, bør du sørge for at få dig et mobilabonnement med en god dækning. På den måde er det nemlig slut med at kæmpe mod huller i forbindelsen, og du kan pludselig nyde at være connected hele tiden.

Hvis du eksempelvis har store problemer med dækningen ved din bopæl, kan det være en rigtig god idé at tage et kig på et dækningskort over området for at se, hvilket teleselskab der vil være det oplagte valg for lige netop det sted, du bor.

Hvis du har et Telia abonnement, kan det være, du vil få bedre dækning ved at skifte over til et TDC abonnement eller et abonnement hos 3. De er hver især på hvert sit netværk, og disse netværk kan godt dække forskelligt rundt omkring i landet, alt afhængig hvor du befinder dig.

Der kan være problemer med mobilen

Hvis du stadig oplever problemer med dækningen, selv når du har skiftet teleselskab, kan det også være, der er problemer med din mobil.

Hvis din Telmore dækning burde være fin i netop dit område, men du stadig har problemer, kan det eksempelvis være, at antennen i din mobil er for dårlig. Det ses bl.a. tit i ældre mobiler.

Det kan også være, at din bolig er bygget i materialer, der gør det svært for signalet at komme hen til din mobil, når du eksempelvis skal foretage et opkald.

I så fald kan du overveje at give WiFi opkald en chance. Med WiFi opkald ringer du nemlig igennem din router, som kan være en meget bedre forbindelse, end den du kan få via signalet på din mobil. Har du bredbånd med denne løsning i din bolig, kan det være en rigtig god idé at forsøge at ringe på den måde, hvis du oplever problemer med signalet på din mobil.

WiFi opkald er typisk en løsning du gratis kan bruge, da du bare ringer op via nettet. På den måde bruger du internet data til at ringe op, og du skal ikke bekymre dig om at bruge minutter fra dit mobilabonnements taletid.

Vælg et mobilabonnement med god dækning
Vælg et mobilabonnement med god dækning

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.