5 gode råd når du skal have nyt bredbånd

5 gode råd når du skal have nyt bredbånd
5 gode råd når du skal have nyt bredbånd

Står du på tærsklen til at bestille nyt bredbånd, og tænker du hvad kan jeg få af internet, og hvor meget skal jeg betale for det, har vi lige her en håndfuld gode råd til dig, inden du kaster dig ud i at booke nyt net.

Indholdsfortegnelse

Hvor hurtigt internet vil du have?

Først og fremmest skal du gøre op med dig selv, hvor hurtigt net du vil have. Ofte er det sådan, at jo hurtigere bredbånd du gerne vil have, desto dyrere er det også.

Så hvis du gerne vil have hurtigt net, skal du også være forberedt på, at du også godt kan komme til at betale prisen for det.

Fiber eller ej?

Dernæst er det meget oppe i tiden at få lagt fiber ind i sin bolig. Måske har du også gået og leget med tanken om at komme over på fibernet inden for den nærmeste fremtid?

I så fald kan det være en rigtig klog beslutning at springe med på bølgen nu, da der er gode muligheder for at få det lagt ind gratis, hvis du benyter dig af et af de mange gode tilbud eller kampagner, der kører for fibernet pt.

Det kan nemt koste op imod 1000 kroner at få lagt fibernet ind bare i oprettelse, så hvis du kan spare de penge, er det jo et stort plus.

Lad være med at købe mere end du har brug for

Så er det klogt ikke at købe hurtigere eller mere net, end du har brug for. Bruger du ikke nettet særlig meget, kan du jo lige så godt vælge at spare de penge og bare gå med en lavere hastighed, i stedet for at punge ud for en lynhurtig forbindelse, du alligevel ikke kommer til at udnytte til fulde.

Der er mange danskere, der betaler for alt for meget og alt for hurtigt net, end hvad de egentlig har brug for. Lad være med at blive en af dem.

Sammenlign altid priser på bredbånd

Et andet råd er, at du altid skal lave sammenligning bredbånd. På den måde kan du nemlig gøre det nemmere for dig selv at finde frem til den billigste leverandør på markedet. Der er mange leverandører af bredbånd efterhånden, så det kan godt være noget af en jungle at finde rundt i.

Ved at sammenligne de mange udbydere med hinanden, kan du nemt finde frem til den udbyder, der kan matche både pris og hastighed ud fra dine behov. Og kan du få 30 mbit/s et sted for 300 kroner om måneden, og 30 mbit/s et andet sted for 200 kroner om måneden, er det jo godt at sammenligne de to tilbud med hinanden, så du ikke ender med at betale 100 kroner for meget om måneden for samme produkt.

Vær ikke bange for at stille spørgsmål når du bestiller

Det sidste, og måske vigtigste råd i dag, er ikke at være bange for at stille spørgsmål til en evt. sælger, hvis du skal til at købe bredbånd.

Spørg hellere en gang for meget i stedet for at brænde inde med spørgsmålet. Sælgeren vil gerne servicere dig så godt som muligt, og der er ingen, der får noget ud af, at du ender ud med det forkerte produkt. Så hellere spørge en gang mere, så du er sikker på at få det produkt, der passer bedst til dig.

5 gode råd når du skal have nyt bredbånd
5 gode råd når du skal have nyt bredbånd

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.