Vind en 24″ fladskærm

Vind en 24" fladskærm
Vind en 24" fladskærm

Nu kan du vinde en stor og flot fladskærm til din computer. Konkurrence Siden udlodder løbende fladskærme til modtagerne af nyhedsbrevet. Der er tidligere udtrukket hele 12 fladskærme, og denne gang har du altså muligheden for at vinde en skærm på hele 24 tommer.

Hvis ikke du allerede er tilmeldt Konkurrence Sidens nyhedsbrev, så kan det næsten kun gå for langsomt!

Hvis du løbende følger med på Konkurrence Siden og generelt er interesseret i at vinde lækre præmier, så skal du da have nyhedsbrevet.

Så kan du holde dig opdateret på hvad der sker af ting og sager på Konkurrence Siden – du skulle jo nødig gå glip af noget og det ville da være ærgerligt, hvis en lækker konkurrence løb af stablen uden dig!

Vi kan også lige afsløre at, hvis du tilmelder dig Konkurrence Sidens nyhedsbrev, så deltager du på samme tid også i konkurrencen om en 24” fladskærm, som Konkurrence Siden bare brænder efter at forære væk til en af sine trofaste følgere – og det kunne jo godt gå hen og blive dig!

Vind en 24" fladskærm
Vind en 24″ fladskærm

Der er allerede blevet uddelt 12 fladskærme i tidens løb, som er gået til heldige og trofaste læsere af Konkurrence Sidens nyhedsbrev, og hvis du godt kunne tænke dig at vinde den næste fladskærm der er på højkant, så er det bare med at få dig tilmeldt nyhedsbrevet. Det tager et kort øjeblik at melde sig til nyhedsbrevet og så vil du straks være med i lodtrækningen om en lækkert 24” fladskærm.

2 Kommentarer

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.