Den store urguide

Casio Pro Trek PRW-2500-1ER
Casio Pro Trek PRW-2500-1ER

Velkommen til den store urguide. I denne guide beskriver vi alle de fede ure, som vi kender til. Der findes naturligvis flere ure i verden, end dem vi anmelder herunder. Som du kan se har vi dog taget et rigtig stort udsnit med, og vi er sikre på at der er noget for dig 🙂

Vi anbefaler dig desuden at læse meget mere om ure hos Clocks.

Indholdsfortegnelse

Fossil Stella ES2860

Hvis du søger et armbåndsur udover det sædvanlige, som med garanti vil vælte kammerater og familie ned fra stolene, skal du kigge nærmere på Fossil. Modellen her tilhører den elegante ur serie Stella, der som sagt er designet og produceret af amerikanske Fossil. Der er lagt særlig vægt på intelligent stil og et elegant ydre, samtidig med man rent funktionelt får et ur af allerhøjeste kvalitet. På denne måde får du altså det bedste fra begge verdener, hvilket uden tvivl vil gøre dig tilfreds med dit køb på både kort og lang sigt.

Selve uret er udarbejdet i rustfrit stål, hvilket giver en blød og behagelig sølvfarvet overflade. Urskivefarven er i perlemor, imens mineralglas dækker over urskiven. Dette er endnu engang med til at understrege Fossils tilgang til kvalitet, hvor du altid kan være sikker på et stykke robust håndværk.

Fossil Stella ES2860 er uden tvivl et ur til kvalitetsbevidste mænd med smag for stilfuldt design.

Tommy Hilfiger Ritz 1781121

Eksklusivt og luksuriøst dameur fra Tommy Hilfiger. Dette dameur fra Tommy Hilfigers velkendte Ritz kollektion er perfekt til den modebevidste kvinde, der søger elegance og moderne løsninger. Den flotte kombination af rødguld og hvid er en sikker vinder, uanset hvilke situationer du skal bruge uret i. Således kan du bruge dette ur i såvel festlige sammenhænge som til hverdagsbrug, hvilket jo blot tilføjer uret endnu mere funktionalitet og nytte.

Tommy Hilfiger Ritz 1781121
Tommy Hilfiger Ritz 1781121

Imens urskiven er holdt i hvid, kommer den flotte rødguld til sin ret i forbindelse med urets urkasse og indeksering. Dette giver et behageligt og yndefuldt ydre, samtidig med uret indeholder alt den velkendte Tommy Hilfiger kvalitet. Derfor behøves du heller ikke frygte et defekt ur, da Tommy Hilfiger med dette ur lever op til deres omdømme som en kvalitetsleverandør. Uret er herudover udstyret med en silikonerem, som gør at det passer til stort set alle håndled.

Tommy Hilfiger Ritz er et unikt ur til den modebevidste kvinde.

Fossil Grant CH2565

Et rigtigt herreur med mange funktioner, heriblandt stopur, datovisning og ikke mindst separat 24-timers urskive. Den brede brune læderrem signalerer maskulinitet udover det sædvanlige, hvilket gør Fossil Grant CH2565 det perfekte herreur. Selve urkassen er i sølvfarvet stål, der harmonerer godt med læderremmen og urets andre farver og materialer. Den føromtalte læderrem sætter dog sine begrænsninger, forstået på den måde at uret passer til håndled på mellem 16-21 centimeter.

Dette Fossil ur er en del af den populære Grant serie. Amerikanske Fossil har designet mange serier af armbåndsurer til herrer igennem tiderne, men Grant serien er uden tvivl rangeret i blandt de bedste. Kvalitet og design er helt i top, hvilket gør den til et foretrukket valg hos mange mænd. Netop kvaliteten er enormt vigtigt, da en investering som denne helst skal holde i mange år. Det kan du være sikker på når du køber Fossil, hvor du udover den konstante høje kvalitet også får lange garantier, således du kan få repareret dit ur, hvis du skulle være så uheldig at få brug for det.

Diesel DZ1341

Flot og stilfuldt Diesel herreur udarbejdet i rustfrit stål. Dette Diesel herreur er perfekt til den modebevidste mand, som går op i både kvalitet, design og maskulinitet. Quartz urværket og det tynde, men dog utroligt holdbare mineralglas understreger kvaliteten, som naturligvis lever fuldt op til Diesels efterhånden højt placerede standarder.

Selve remmen er i brunt læder, hvilket netop giver det meget maskuline look. Udover det unikke design man får med en læderrem, har du også stor frihed over hvordan uret skal sidde på armen, da det er nemt at indstille og tilpasse. Urkassen og indekseringen er i sølv, mens den brune urskive fuldfører det stilfulde design. Kvaliteten er som sagt også helt i top, da læder generelt er meget slidstærkt, ligesom fronten som sagt er beskyttet af et 44mm tykt mineralglas. Dette er uden tvivl det helt rigtige ur til den mode- og kvalitetsbevidste mand, der ikke ønsker at gå på kompromis med accessoirers.

Luminox 1869

Luminox 1869 er et eksklusivt og maskulint herreur, som uden tvivl passer perfekt til alle kvalitetsbevidste mænd. Den schweiziske producent Luminox har længe været kendt for unikt design og høj kvalitet, hvilket også gør sig gældende for 1869 modellen. Det maskuline udseende samt den høje kvalitet har givet Luminox 1869 tilnavnet som et militært ur, eftersom det kan modstå mere end de fleste urer. Luminox 1869 blev oprindeligt designet til folk i militæret, men kan i kraft af det flotte look naturligvis også bruges til fritidsbrug og festlige begivenheder den dag i dag.

Luminox 1869
Luminox 1869

Safirglas og tritum gas gør det muligt, at se tid og dato både dag og nat samt under alle vejrforhold. Dette er igen med til at understrege det funktionelle ved Luminox, som har udarbejdet et ur sjældent set mage. Remmen er i brun kalvelæder, som gør det nemt at justere størrelsen alt afhængig af dit håndled eller personen der bruger det.

D&G Le Clic DW0423

Unikt D&G herreur med mange flotte detaljer, der gør uret elegant og maskulint. Funktionalitet og design er i top, hvilket er kriterierne for et succesfuldt og populært herreur i dag. Det er således ikke nok at blive oplyst udelukkende om klokken mere, eftersom et funktionelt ur også skal indeholder andre funktioner såsom dato, temperatur og ikke mindst være vandafvisende. Med D&G Le Clic får du mange af disse funktioner, som uden tvivl kan stille din nysgerrighed og opfylde dine behov.

Le Clic er et Quartz urværk, hvilket også er et vidnesbyrd om høj kvalitet. Herudover er uret udarbejdet i sølvfarvet rustfrit stål, der gør det holdbart og modstandsdygtigt overfor hverdagens strabadser. Herudover er uret udstyret med et tyndt mineralglas som beskytter urkassen. For at fuldende designet vil du hurtigt opdage, at urskiven er i sort med D&G logo, som er det perfekte finish og dermed arbejder smukt sammen med den dominerende sølvfarve.

D&G Ireland DW0494

D&G Ireland er det perfekte dameur til kvinder i alle aldre, som søger elegance og stilrene detaljer. Dette er nemlig hvad man får med dette ur, der uden tvivl er et sikkert hit hos langt størstedelen af klodens kvinder. Har du ikke umiddelbart før stiftet bekendtskab med urer fra D&G, kan du uden tvivl komme godt fra land med Ireland DW0494.

Dette armbåndsur er udarbejdet i rustfrit stål, hvilket giver det en stilren overflade. Herudover er indeksering, urskive og urkassen også i rustfrit stål og farven sølv. Remmen er noget anderledes end mange traditionelle dameure, da det er en flot og slank urlænke, som også er i rustfrit stål og farven sølv. At hele uret er udarbejdet i samme materiale og farve gør, at designet er meget elegant og stilrent.

Funktionelt er D&G Ireland også et unikt ur, som blandt andet kører med Quartz urværk. Herudover beskytter 20 mm. mineralglas urskiven, ligesom uret er vandtæt ned til cirka 30 meter (3 ATM).

Skagen T233XLTMN

Et Skagen herreur er forbundet med elegance og høj kvalitet, hvilket også er tilfældet for denne model. De to danske ejere, Charlotte og Henrik, er netop kendt for at skabe urer i tidsløst design af høj kvalitet. Dette ur er ingen undtagelse, hvorfor du hurtigt vil opdage de mange ekstra og unikke funktioner samt æstetiske detaljer, der gør uret unikt og specielt.
Det der gør Skagen urer specielt er blandt andet, at man her formår at anvende unikke elementer i designet, som andre mærker har store problemer med. Dette herreur er for eksempel udarbejdet i titanium og kører med Quartz urværk – et kvalitetsstempel der er svært at hamle op med. Som om dette ikke er nok, har man også valgt at tilføje et tyndt, men dog slidstærkt, mineralglas over urkassen, som beskytter og gør uret utrolig modstandsdygtigt. Herudover tæller ekstra funktionerne blandt andet datovisning, som gør at man har det optimale overblik.

Skagen 474XLGL

Rundt og eksklusivt herreur fra Skagen. Urmagerne fra det nordjyske har igen designet et klassisk og unikt herreur, der uden tvivl vil skabe mange beundrende blikke fra nær og fjern. Dette ur er som sagt meget traditionelt designet, dog med detaljer og finesser som alligevel tilføjer en stor portion klasse og elegance. Denne klasse og elegance bunder primært i den forgyldte urkasse, samt urremmen i ægte brunt læder. Herudover er hele uret i rustfrit stål, hvilket også siger en del om kvaliteten.

Skagen urer er kendte over hele verden for deres design og kvalitet. Ovenover er du blevet præsenteret for førstnævnte, men når det kommer til kvalitet, hvor godt er dette ur så egentlig? Svaret er klart, da du får Japansk Miyota urværk, hærdet mineralglas og ikke mindst imponerende vandbeskyttelse, der alt sammen gør din brugeroplevelse nem og hurtig.

Skagen har igen formået at producere et herreur i absolut verdensklasse, som uden tvivl vil tilfredsstille selv den mest kræsne mand.

Citizen EP5832-51D

Elegant og stilfuldt dameur fra Citizen Watch. Denne nye model lever op til alle krav enhver kvinde måtte have, da du får smukt design og funktionalitet samlet i én og samme løsning. Guldfarver, diamanter og lignende pryder dette urs front, hvilket blot er med til at gøre det endnu mere populært hos det kvindelige køn. Er du interesseret i et armbåndsur der signalerer styrke, kvalitetsbevidsthed og ikke mindst stil udover det sædvanlige? I så fald er du kommet til det rette sted.

Som sagt er denne model fra Citizen et smukt ur, men herudover lever uret også op til alle krav hvad angår kvaliteten. Dette betyder blandt andet, at du får japansk Quartz urværk og mineralglas til at beskytte fronten. Herudover kan uret modstå vand i helt ned til 100 meter, imens det rustfrie stål gør at uret fremstår flot og nyt selv efter mange hårde strabadser.

Dette armbåndsur fra Citizen er perfekt til alle kvinder, da det kan bruges i forbindelse med alle lejligheder.

DKNY Broadway NY8057

Lækkert og stilfuldt dameur udarbejdet i sølv. Det er dog ikke ensbetydende med at man ikke oplever andre farver, eftersom DKNY har tilføjet dette ur en masse unikke detaljer. Dette betyder blandt andet, at du får krystaller og urskive i perlemor, som elegant fuldender det æstetiske. Dette er meget kendetegnende for dette dameur, som på mange måder signalerer elegance og stor sans for kvalitet samt tidsløst design.

DKNY Broadway NY8057
DKNY Broadway NY8057

Ovenstående gør uret utrolig nemt at bruge i forbindelse med alle lejligheder, da det både er smukt og flot til fest og elegant til hverdagsbrug. Det smukke ur er dog ikke kun flot udenpå, da DKNY ligeledes har lagt stor fokus på funktionaliteten. Herudover er uret en del af DKNY’s Broadway serie, som også tæller mange andre elegante dameure du bør kigge nærmere på.

Find dit nye armbåndsur i blandt DKNY’s mange modeller tilhørende den eksklusive Broadway serie.

Police Navy MF Gold PL12777JSG/02M

Er du på jagt efter et nyt armbåndsur der med garanti vil skille dig ud fra mængden? I så fald er du havnet det rette sted, da Police Navy MF Gold garanterer dig opmærksomhed udover det sædvanlige. Herreuret er således udarbejdet i guldfarvet rustfrit stål, som uden tvivl vil friske dit look op. Både urskive og bezel er ligeledes i sort/guld, hvilket på mange måder fuldender designet til fulde.

Det er dog ikke kun designmæssigt at du bliver positivt overrasket over dette Police herreur, da kvaliteten også er helt i top. Herudover får du også mange flotte og velansete ekstra funktioner, i form af blandt andet datovisning, ugedage samt kalendermåned. Alt dette holder dig opdateret konstant, men mest imponerende er vel nok de 3 mindre urskiver der viser tiden i 24-timers format. Denne detalje er unik, eftersom det både giver en behagelig og flot urskive samt et ekstra funktionelt pift.

Gant Park Hill II W10842

Kvalitets herreur fra Gant, som ikke blot tilfredsstiller dine funktionelle behov, men også har udseendet med sig. Dette er meget svært at finde i ur verden i dag, da mange af modellerne enten lider af et mangelfuldt design eller en lav kvalitet. Med Gant er begge dele dog helt i top, hvilket understreges af mærkets lange og gloværdige historie indenfor urmager branchen. Derfor er alle delene i denne model, som går under navnet Gant Park Hill, nøje udvalgt, for at sikre sig at de lever op til dine kvalitetskrav. Resultatet taler sit eget sprog, da du blandt andet får hærdet mineralglas, en urkasse fremstillet i holdbart stål og ikke mindst det anerkendte og populære Quartz urværk.

Designmæssigt er Gant Park Hill også et flot ur, som uden tvivl vil behage de fleste mænds æstetiske behov. De små detaljer giver herudover en form af stilrenhed og elegance, som igen blot er med til at styrke det overordnede indtryk. Dette ur passer perfekt til alle mænd, som går op i både kvalitet og design.

Gant Wingham Blue Metal W70143

Imponerende herreur fra den verdensomspændende tøj og accessoirers leverandør Gant. Dette herreur er udstyret med lænke i rustfrit stål og en marineblå urskive, som gør det letgenkendeligt og giver uret et flot ydre. Den marineblå urskive er helt bestemt med til at gøre uret unikt, da den sølvfarvede overflade og de blå farver harmonerer hinanden perfekt.

Udover designet, der som beskrevet ovenover er en fornøjelse i sig selv, får du også en unik kvalitet med dette Gant herreur. Det rustfrie stål sørger naturligvis for holdbarhed og lignende, men herudover får du mange unikke funktioner, som man ikke nødvendigvis ser ved første øjekast. Dette inkluderer blandt andet datovisning, stopur og 24-timers visning fra de mindre ur inde i selve urskiven. Funktionerne gør uret praktisk, men påvirker ikke udseendet som stadig er smukt, elegant og stilrent.

Køb det imponerende kronograf herreur fra Gant i dag og få det leveret til døren indenfor få dage.

Guess Prism I16540L1

Sætter du pris på et lækkert ydre og slidstærke materialer? Er du kun interesseret i et ur der kan holde længe, men stadig vise din klasse nu og her? I så fald er du havnet på det rette ur, da Guess Prism opfylder disse behov til fulde. Du får ikke blot et flot ur med sans for detaljer, men også et ur der kan holde i mange år, selvom du bruger det dagligt.

Guess Prism er noget af det ypperste indenfor dameure i dag, da kvalitet og design er helt i top. Den amerikanske modegigant Guess har stor fokus på netop disse parameter, hvorfor du også kan være sikker på at model Prism lever op til dine ønsker. Guld er for alvor kommet på mode igen, uanset om man her snakker dameure eller noget helt andet, hvilket gør det belejligt at denne model er udarbejdet i netop denne farve. Materialet er rustfrit stål, imens du udover farven guld får mange andre indtryk i form af et dusin funklende krystaller placeret rundt om urskiven.

Guess Prism I14503L1

Den amerikanske ur producent Guess har med deres Prism I14503L1 lavet et af markedets ypperste og mest stilfulde dameure. Guess Prism serien til kvinder er utrolig populær verden over, da man finder mange forskellige armbåndsure, der skiller sig ud fra hinanden indenfor størrelse, farve og materiale. Dette gør at der er noget for enhver smag, hvorfor kvinder i alle aldre kan gå på jagt efter et Guess ur – selvfølgelig forudsat man har hang til lækker kvalitet og stilrent design, men hvem har ikke det?

Dette dameur er udarbejdet i farven sølv, som dominerer hele uret, dog med enkelte undtagelser ved rammen omkring urskiven, hvor man finder små diamanter. Denne detalje giver uret et ekstra pift op ad skalaen, da det virkelig viser kræsen for detaljer. Som du nok hurtigt vil se er uret stærkt inspireret af diverse herreure, men de mange feminine detaljer vejer op for dette og skaber et stærkt og yderst flot designerur.

Guess Fiber W14558G1

Dynamisk sports ur til mænd, der har hang til både kvalitet og flot design. Guess Fiber er det ultimative herreur, da man får det bedste fra begge verdener, samtidig med at det udstråler en sporty og maskulin attitude. Netop dette er meget vigtigt, da et rigtigt herreur ikke blot viser klokken, men også fungerer som en større del af ens beklædning end man lige umiddelbart tror. Derfor er disse signaler meget vigtige, eftersom de fleste mænd gerne vil fremstå stærke og ambitiøse.

Guess Fiber W14558G1
Guess Fiber W14558G1

Guess Fiber har en flot sort læderrem af meget høj kvalitet, som naturligvis kan rettes til i størrelse efter behov. Herudover er uret designet i et tidsløst og klassisk design, hvilket blandt andet understreges af den flotte kombination af sort og sølv når det kommer til urskiven og rammen. Udover det almindelige, store ur finder du også tre mindre urskiver inde i selve urskiven, hvor du blandt andet har et 24-timers ur.

Inex Herre Chrono A58940S4I

Et dansk herreur udarbejdet i et unikt design og med tilsvarende høj kvalitet hører til sjældenhederne, hvilket blot gør Inex’ Chrono model endnu mere imponerende. Dette herreur er dog en jubilæumsmodel, hvilket betyder at uret kun produceres i et begrænset antal eksemplarer – du skal derfor være oppe på dupperne, hvis uret skal blive dit.

Designet er meget klassisk, da du bliver præsenteret for en god portion sølvfarvet rustfrit stål, som på alle måder fremhæver det stilrene og ikke mindst signalerer maskulinitet udad til. Dette gør også uret til den perfekte herremodel, da man i kraft af uret alene fremstår stærk og individuel overfor omverden. Funktionsmæssigt er Inex Chrono også et dejligt bekendtskab, eftersom du får datovisning, stopur og ekstra 24-timers urskive.

Hvis du er på jagt efter et helt specielt armbåndsur er det altså Inex Chrono du skal have fat i, da du ikke blot får et smukt ur, men også et ur der kun blive produceret få eksemplarer af.

Invicta Speedway Professional 9223

Maskulint herreur fra den amerikanske producent Invicta. Som navnet antyder er dette ur en del af Speedway kollektionen, som har hentet megen anerkendelse verden over. Dette skyldes primært den høje kvalitet og det unikke design, som gør at man får det bedste fra begge verdener. Herudover er Invicta Speedway Professional ikke dyrere end alternativerne, tværtimod, hvilket blot taler endnu mere til dennes fordel.

Herreuret her er et batteridrevet Quartz ur, som igen sætter en tyk streg under kvaliteten. Herudover er urskiven beskyttet af et lag mineralglas, ligeså vel som uret er vandafvisende helt ned til 200 meter.

Selve uret er præget af farven sølv, da alt stort set er opbygget i rustfrit stål. Urskiven er sort, men bliver kombineret med urviser i farven sølv, hvilket fuldender det elegante design. Netop denne kombination af sølv og sort fremhæver det maskuline ved Invicta Speedway Professional, som uden tvivl vil falde i enhver mands smag.

Invicta Subaqua Noma IV 6555

Lækkert og eksklusivt herreur fra Invicta. Dette ur overgår langt de flestes forventninger, da man får et unikt design samt en tilsvarende høj kvalitet. På denne måde er man dækket ind på alle parameter, hvilket gør Invicta Subaqua Noma IV til det perfekte herreur.

Schweizisk urværk i form af Ronda 5040.F sikrer dig præcision og høj kvalitet når det kommer til urets indvendige. Som sagt er det dog mindst ligeså meget det ydre, der gør dette herreur til det optimale valg. Med rem i rustfrit stål, urkasse i massivt højkvalitetsstål og safirglas med anti-refleks får du både høj kvalitet og et smukt design. Herreuret her er enormt stilrent, hvilket gør det brugbart til såvel festlige lejligheder som de daglige gøremål.

Invicta Watches blev grundlagt af den schweiziske urmager Raphael Picard helt tilbage i 1837 – en imponerende historie og lang tradition for høj kvalitet langtidssikrer dig og dit nye armbåndsur.

Tommy Hilfiger Whitney 1781128

Lad dig forføre af dette elegante og stilfulde Tommy Hilfiger armbåndsur til kvinder. Dette dameur har alt hvad du kan forlange af et ur, da det ikke blot fungerer perfekt til hverdagens strabadser, men også er ideelt til festlige begivenheder. Dermed kan du altså bære Tommy Hilfiger Whitney når som helst og hvor som helst, hvilket placerer uret helt i toppen af markedets rangstige i dag.

Urkasse og lænke er udarbejdet i flot og slidstærkt rødguld, hvilket giver et skinnende og meget stilrent ydre. Herudover er rammen omkring selve urskiven belagt med funklende Swarovski krystaller – en detalje der ikke går ubemærket hen. Dette er helt sikkert det ideelle ur for kvinder der vil signalere kvalitet- og modebevidsthed.

Selve urskiven på dette Tommy Hilfiger dameur er i hvid perlemor med rosenguld indeksering og urkasse. Uret er smalt og fremhæver derfor det stærke feminine udseende, der uden tvivl vil give dig den opmærksomhed du fortjener.

Tommy Hilfiger Turbo 1790747

Tommy Hilfiger Turbo er et råt og maskulint herreur. Der er lagt stor vægt på at gennemføre et stilet og maskulint udseende, hvorfor Tommy Hilfiger har produceret denne model helt i sort. De eneste andre farver du bliver præsenteret for er hvid og rød på urskiven. Den sorte silikonerem sætter standarden, hvorefter resten af uret følger trop og samlet set giver dig et meget elegant og råt herreur.

Den føromtalte silikonerem har også en hensigtsmæssig funktion i form af at uret nemt kan indstilles, således Tommy Hilfiger Turbo er beregnet til såvel store som små håndled. Kvalitetsmæssigt er uret helt i top, hvilket gør det perfekt til den sporty type, eftersom Quartz urværket sikrer at alt kører som det skal, imens mineralglas beskytter urskiven.

Designmæssigt har Tommy Hilfiger Turbo dog også et par skjulte detaljer, som blot gør brugeroplevelsen endnu bedre. Dette inkluderer blandt andet et lille Tommy Hilfiger logo på urskiven, som giver en diskret luksus.

Triwa Havana Nevil Brown

Stilfuldt Triwa armbåndsur til herre, som på flotteste vis formår at kombinere brun og sølv i en lækker blanding. Selvom Triwa er et brand fra vores svenske naboer bliver mærket ofte negligeret og skubbet til siden af andre producenter, hvilket set ud fra både design og kvalitet dog er en rigtig dum idé. Triwa har alt hvad mænd søger i et armbåndsur, da du får høj funktionalitet og elegant samt maskulint design. Havana Nevil Brown er blot én af mange stilfulde modeller fra vores svenske naboland og Triwa.

Som sagt får du med Havana Nevil Brown en lækker kombination af sølv og brune nuancer. Det brune kommer fra læderremmen, som blandt andet også tilføjer uret et meget dynamisk og maskulint look. Urskiven er udarbejdet i sølv, hvilket udgør den anden store farvedominans. Herudover er dette armbåndsur udstyret med mineralglas som beskytter urskiven og et analogt stopur.

Triwa Havana Nevil Brown er et oplagt herreur til kvalitets- og modebevidste mænd.

Triwa Carbon Chrono Black

Lækkert, råt og sporty er de tre nøgleord når snakken falder på Triwa Carbon Chrono Black, som uden tvivl er et oplagt valg til den maskuline mand. Den populære svenske udbyder af armbåndsure har bestemt ramt plet med denne model, som henvender sig til mænd i alle aldre. Det sporty og rå udtryk giver uret en hel unik fremtoning, som ikke mange herreure kan hamle op med.

Det maskuline ved netop dette herreur bunder primært i remmen, som er udarbejdet i sort plast. Dette gør uret lettere end mange af alternativerne, samtidig med at den sorte farve signalerer selvtillid. Herudover passer sort til nærmest alle beklædningsdele, da farven er meget neutral og dermed går godt til både jakkesæt og hverdagstøj. Selvom den stærke sorte farve er dominerende, skal man bestemt ikke negligere de små detaljer, som er med til at gøre uret noget helt specielt. Dette skærer blandt andet igennem via den skriggule farve på sekundviseren, der uden tvivl giver uret et ekstra pift.

Adidas Melbourne ADH2647

Klassisk herreur, som uden tvivl vil fremhæve din maskulinitet. Dette herreur fra Adidas er klassisk og traditionelt, forstået på den måde at uret er stort og tungt, præcis som man kender det fra klassiske armbåndsure. Adidas Melbourne er udstyret med en stærk og holdbar stållænke samt en sort urskive, som netop fremhæver det maskuline. Den flotte kombination af sølv og sort gør samtidig, at uret kan bæres i forbindelse med alle lejligheder, såvel festlige begivenheder som til hverdagsbrug.

Selvom dette herreur måske fremstår en anelse råt ved første øjekast er der kræset for detaljerne, som også tilfredsstiller den kræsne forbruger. Dette sker blandt andet i kraft af store ”chunky” tal, timemarkeringer og det klassiske Adidas logo i sølv midt på urskiven. Herudover er der en lille boks med datovisning, som blot gør uret endnu mere funktionelt og smart.

Adidas Melbourne er kort sagt en kombination af det retro og traditionelle samt moderne detaljer, som alt i alt gør uret til det helt perfekte herreur.

Adidas Santiago PU ADH2705

Adidas Santiago er et unikt ur, eftersom det er et såkaldt unisex armbåndsur, hvilket betyder det er designet og henvendt til begge køn. Derfor er uret naturligvis også meget neutralt – dette er dog ikke nødvendigvis negativt, da det faktisk i dette tilfælde giver et stilrent og elegant look. Herudover formår dette ur at kombinere den sporty stil og det mere eksklusive, hvilket gør det ideelt til stort set alle formål og lejligheder.

Adidas Santiago er et sort armbåndsur med gummirem og stort guldlogo på urskiven. Viserne er sorte, hvilket fuldender designet og samtidig harmonere godt med logoet i guld.

Adidas er et af verdens største brands, hvorfor du kan være sikker på en høj kvalitet med Adidas Santiago. Derfor skal du ikke ud og købe et nyt ur om 1 eller 2 år, da du roligt kan regne med et armbåndsur der fungerer som det skal i lang tid fremover.

Christina Watches 515MRYELLOW

Se det flotte og unikke Michael Rasmussen ur fra Christina Watches. Danmarks vel nok mest omtalte cykelrytter siden Bjarne Riis, Michael Rasmussen har i samarbejde med hans cykelholds hovedsponsor Christina Watches designet og produceret dette ur. Dette armbåndsur er helt unik, da der virkelig er kræset for detaljerne, som ikke ses lignende på andre armbåndsure.

Selve uret er produceret i rustfrit stål, som giver en behagelig og stærk sølv overflade. Den justerbare lynette er designet i gul, hvilket skyldes førertrøjen i Michael Rasmussens favoritløb, Tour de France. Detaljer er der som sagt nok af, da du blandt andet finder en indgravering af ruteprofilen på M. Rasmussens største sejr på den ene side af uret. Dette er med til at give uret et personligt twist, som gør det til et must-have hos alle fans og cykelkendere.

Køb dansk kvalitet af Christina Watches og vis din støtte til Michael Rasmussen – eller køb i stedet uret fordi det er stilet og flot.

Christina Watches 516GBL

Christina Watches er blevet et synonym for dansk kvalitet og design, hvorfor du uden tvivl vil få et holdbart designerur ved køb af denne model. Dette herreur er designet i en klassisk stil, forstået på den måde at både lænken og urkassen er større end mange andre varianter. Dette giver et meget maskulint look, som blot underbygges af materialet: massivt anti allergisk stål. Herreuret her er en unik blanding af schweizisk kvalitet og dansk design, som giver et slutresultat udover alle forventninger.

Udover ovenstående finder du en sort justerbar lynette med Tachymetre rundt om uret, ligeså vel som en sort og elegant carbon urskive. Urskiven er herudover beskyttet af ekstra stærkt safir krystalglas, som både tilføjer funktionalitet og en detalje på meget højt niveau. Uret er også udstyret med datoviser, som gør det enormt nemt og overskueligt, eftersom du på denne måde har alle oplysninger omkring tid samlet ét sted.

Fossil Delaney JR1371

Lækkert og specielt Fossil ur fra den velkendte Delaney serie. Uret er designet på en speciel og unik måde, som skiller denne model ud fra mængden af kedelige og traditionelle armbåndsure. Det er på ingen måde kedeligt at handle Fossil Delaney, da du kan være sikker på et ur designet i vintage stil dog med et moderne twist – denne model er ingen undtagelse, så læs nærmere om urets specifikationer herunder.

Udover at informere dig om klokken kan du med dette ur også se datoen, da uret har sin egen datoviser på urskiven. Netop urskiven er herudover beskyttet af mineralglas, som gør den modstandsdygtig overfor mindre stød og slag. Dette er med til at fremhæve kvaliteten hos Fossil, som har monteret mineralglas på alle deres ure. Herudover kommer uret naturligvis i en flot læderrem, som ikke blot giver et lækkert look, men også gør uret behageligt at have på i længere tid ad gangen.

Fossil Stella ES3052

Klassisk og elegant designet dameur til den modebevidste kvinde. Dette ur har mange funktionelle og designmæssige fordele, som gør det oplagt til kvinder i alle aldre. Amerikanske Fossil har igennem tiderne designet mange populære dameure, hvor urene fra Stella serien bestemt er i blandt de førende. Dette skyldes primært det tidsløse design, men i høj grad også det funktionelle forbundet med dette armbåndsur.

Uret er produceret i rent rustfrit stål, hvilket giver en flot sølvgrå overflade samt et meget holdbart ydre. Dette bidrager også stærkt til det klassiske og traditionelle design der kendetegner Fossil Stella, som er førende indenfor det simple og stilrene. Udover den velkendte store urskive får du også tre mindre af slagsen, hvor du har funktionerne datovisning, ugedagsvisning og 24-timers urskive. Indvendigt får det schweizisk kvalitet i form af Quartz urværket, som sikrer dig lang levetid og præcis tidsmelding.

Alt i alt får du et funktionelt og stilrent dameur.

Fossil Stella ES2955

Lækkert og stilfuldt dameur med flotte detaljer i rødguld på både urkasse og lænke. Uret er en del af den populære Stella serie, som har fostret mange efterspurgte modeller igennem årene. Fossil er herudover en garanti for høj kvalitet, da de altid bruger markedets bedste materialer. Dette udmønter sig blandt andet i forstærket mineralglas på frontsiden, der fungerer som beskyttelse for urskiven. Herudover er urskiven også pyntet med funklende zirkonia sten, der giver det et ekstra nøk opad skalaen.

Udover det flotte design, får du også et ur der funktionelt lever op til dine forventninger og behov. Således er uret udstyret med blandt andet datovisning, ugedagsvisning og ekstra 24-timers urskive, som alt sammen gør helhedsindtrykket stærkere. Uret er derudover vandbeskyttende ned til 50 meter (5 bar) – hvilket betyder at uret kan klare svag berøring med vand.

Fossil Stella er det perfekte dameur primært henvendt til kvalitets- og modebevidste kvinder.

Daniel Wellington St Andrews Rose 0507DW

Eksklusivt og unikt Daniel Wellington dameur. Er du på jagt efter et helt specielt ur, som uden tvivl vil skille dig ud fra mængden og sikre dig opmærksomhed? Så skal du med garanti gå på jagt efter dameure fra Daniel Wellington, som sikrer dig et eksklusivt design samt en høj kvalitet. St Andrews Rose er ét af de mange dameure fra hans verdenskendte damekollektion, som også tæller andre varianter, dog alle sammen i samme stilart.

Uret er produceret med en flot brun læderrem, som harmonere godt med den store runde urskive. Urkassen er desuden tyndere end hos mange andre lignende dameure, hvilket gør denne model perfekt til skjorter og andet tætsiddende tøj. Den føromtalte store urskive er beskyttet af mineralglas, som gør den immun overfor mindre stød og slag. Daniel Wellington har personligt designet dette ur, hvilket sikrer dig masser af kræsen for diverse detaljer og en generel høj kvalitet.

Swiss Legend Identity SL-10614-BKBGA

Eksklusivt herreur fra en af verdens mest anerkendte ur producenter, Swiss Legend. Dette schweiziske mærke har altid været forbundet med høj kvalitet, da mændene bag simpelthen nægter at gå på kompromis hvad angår dette. På denne måde kan du være sikker på et kvalitetsniveau udover det sædvanlige – hver gang og uanset hvilken model fra Swiss Legend du falder for.

Identity SL udskiller sig fra mange af markedets alternative grundet det flotte og moderne design, som udmønter sig i en unik kombination af farverne sort og guld. Urets lænke er i keramik, imens glasset er udarbejdet i safir. Dette er blot endnu et bevis på den høje kvalitet og luksus du får med Swiss Legend. Udover dette er det naturligvis værd at bemærke, at schweiziske urværk er velkendt som markedets bedste, hvorfor dette ur står rigtig stærkt. Hvis dette ikke har overbevist dig om kvaliteten yder Swiss Legend 5 års garanti på alle ure.

Roamer Switzerland Chrono A21245514501S4I

Stilrent og luksuriøst herreur fra den schweiziske producent Roamer. Uret er spækket med flotte, men dog skjulte detaljer, som gør det til en god oplevelse for forbrugeren, uden det er forstyrrende. Som billedet også antyder er dette herreur udarbejdet med en kvadratisk urskive, hvilket giver et smart look. Herudover er urskiven designet med små ekstra urskive, som har hver deres funktion – blandt andet stopur. Disse ekstra kvadratiske urskiver giver et dejligt og behageligt udseende, der på mange måder bryder de lidt mere rene linjer og skaber dynamik.

Foruden et flot design får du også et hamrende funktionelt ur med Roamer Switzerland Chrono. Dette er på mange måder original schweizisk kvalitet, hvilket ikke siger så lidt, da Schweiz er kendt som verdens vel nok bedste producent af herreure. Dette er Roamer en del af, eftersom du her kan være sikker på en høj kvalitet. Dette ur er i rustfrit stål samt safirglas, hvilket blot understreger dette.

Swiss Military Hanowa Flagship Chrono 06-5183.04.007

Schweizisk kronograf herreur udarbejdet i et smukt design og høj kvalitet. Swiss Military Hanowa er verdenskendt for deres høje kvalitet, som uden tvivl lever op til det schweiziske omdømme – nemlig at ingen ure er af højere kvalitet end dem der stammer fra alpelandet. Her er der som sagt med et kronograf ur at gøre, eftersom de små urskiver gør det muligt at måle tid i form af for eksempel et stopur.

Flagship Chrono er et superflot herreur, som er designet med henblik på at få det maskuline og stilrene frem i enhver mand. At uret er en del af serien af Swiss Military herreure siger det meste, da man her finder lækre ure i høj kvalitet. Kvaliteten understreges af en flot og slidstærk rustfri stållænke, samt beskyttende safirglas foran urskiven. Herudover er uret vandbeskyttende til 100 meter (10 bar), ligeså vel som det schweiziske urværk er et kvalitetstempel i sig selv.

Swiss Military Hanowa Navigator 06-4007.04.007

Schweizisk kvalitet er der garanti for, når du køber det luksuriøse herreur Swiss Military Hanowa Navigator. Det batteridrevne Quartz urværk, produceret i netop Schweiz, er naturligvis en fast bestanddel af dette Navigator ur, hvilket blot understreger den føromtalte høje kvalitet. Herudover er dette herreur fra Swiss Military Hanowa udstyret med beskyttende mineralglas, som sørger for at urskiven tåle lette stød og slag.

Funktionsmæssigt er Swiss Military Hanowa Navigator enhver mands drøm, da man har masser af forskellige muligheder, udover blot at blive oplyst om klokken. I den lette afdeling kan nævnes en datoviser, imens der også findes tachymeter og stopur i den lidt tungere afdeling. Førstnævnte gør det muligt at udregne for eksempel hastighed og distance, hvilket er lidt ekstra lir til manden der har alt. Herudover er uret udstyret med en flot læderrem, ligesom resten af uret er udarbejdet i rustfrit stål, der giver et lækkert look og en behagelig følelse.

DKNY IPG Chrono Brooklyn NY8707

Lækkert og feminint dameur designet af den amerikanske modedesigner Donna Karan. Design er nøgleordet for DKNY, som igennem mange år har leveret moderne dameure til kvinder verden over. Dette ur stråler langt væk af klasse, hvilket især skyldes det flotte design i gulddouble. Gulddouble betyder belagt med guld – noget som er tilfældet her i og med DKNY har valgt at kombinere guld og sølv i jagten på det ultimative dameur.

Udover det flotte guld, som er stærkt repræsenteret på såvel lænken som urskiven, er IPG Chrono Brooklyn også udstyret med dusinvis af funklende sten. Disse er placeret rundt om urskiven, hvilket giver et helt unikt og luksuriøst look. Donna Karan har virkelig formået at designe et eksklusivt dameur, men faktisk er det ikke kun udseendet der trækker uret op, eftersom funktionaliteten følger trop. Dette dameur er således udstyret med kronograf i form af et stopur, ligeså vel som du finder et 24-timers ur på en af de mindre urskiver.

Diesel Barrel DZ1116

Den italienske modeproducent Diesel har med dette herreur, Barrel, formået at skabe et ur til den kvalitet- og modebevidste mand. En nærmest kvadratisk urkasse af blankt stål, sort urskive og eksklusiv sort læderrem er blot nogle af de mange specifikationer vedrørende dette herreur. Læderremmen er som sagt i ægte læder, ligesom den er bred i forhold til alternativerne, hvilket gør Diesel Barrel utrolig behageligt at have på i længere tid ad gangen, ligeså vel som det skaber et unikt look.

Udover klokken har du også en anden funktion på urskiven, nemlig datovisning. Herudover er Diesel Barrel udstyret med kvarts urværk (Quartz) der er din sikkerhed for høj kvalitet samt et langtidsholdbart ur. Værd at bemærke er også mineralglasset foran urskiven, som gør uret immun overfor små slag og stød, hvilket på sigt kan vise sig ganske gavnligt.

Diesel Barrel er det perfekte ur til den kvalitetsbevidste mand med sans for design og detaljer.

Diesel Franchise DZ4219

Skil dig ud fra mængden med dette lækre og stilfulde herreur fra Diesel. Uret her er en del af kollektionen Diesel Franchise, som udover dette også tæller mange andre flotte herreure. Italienske Diesel har lagt stor vægt på design og holdbarhed med denne serie, hvorfor du kan være sikker på et langtidsholdbart ur i et tidsløst design.

Denne model er udarbejdet i solidt rustfrit stål, hvilket giver en behagelig og stilren sølvgrå overflade. Den hvide urskive med sorte nummereringer fuldender designet, som er simpelt og stilrent. Der er dog alligevel kræset for detaljerne, hvilket blandt andet har udmøntet sig i at klokken 2, 3 og 4 vises med store tal i stedet for streger, som ellers gør sig gældende de øvrige tidspunkter. Herudover er Diesel Franchise også udstyret med tre mindre urskiver, hvor du blandt andet har funktioner som stopur og 24-timers urvisning.

Dette ur henvender sig til den kvalitets- og modebevidste mand, der ikke vil gå på kompromis.

Diesel Goose DZ4181

Diesel har igen designet et moderigtigt herreur, som henvender sig til den kvalitets- og modebevidste mand. Uret har i kraft af dets luksuriøse og tidsløse design vundet ind hos mænd i alle aldre, eftersom det som sagt er meget stilrent designet. Italienske Diesel har herudover for vane at producere kvalitetsure, hvorfor dette ur er et sikkert hit hos langt de fleste mænd.

Med en lænke af rustfrit stål starter Diesel Goose da også godt ud, eftersom dette sikrer det føromtalte tidsløse design samt en lang holdbarhed. Mineralglas benyttes som beskyttelse af urskiven, hvilket også underbygger den høje kvalitet. Funktionsmæssigt er Diesel Goose også et lækkert herreur, da man får lidt ekstra i form af 24-timers ur og datoviser på de mindre urskiver. Uret her hører til kollektionen med navnet Goose, som også inkluderer mange andre flotte varianter.

Hvis du er interesseret i et tidsløst design og en høj kvalitet er du godt stillet med dette Diesel Goose herreur.

Bruno Banani LI0 400 346

Bruno Banani er kendt for at lave fede ure med et ungdommeligt udtryk. Man ser ofte at urene fra Bruno Banani har et bred læderrem, som giver uret den effekt, at det samtidig med at være et ur, fungerer som en form for smykke.

Bruno Banani LI0 400 346 er et armbåndsur til damer, som er udført it rustfrit stål og med et urværk drevet af schweizisk Quartz teknologi.
Uret har en cool violet læderrem, som nemt kan justeres til håndleddet hos den enkelte forbruger. Dennes maksimale længde er 19,5 cm.

Blandt urets smarte funktioner kan nævnes at tiden kan vises i mørke og at uret er vandtæt. Man kan tage uret med helt ned på 50 meters dybde, uden at der sker noget med uret af den grund.

Urskiven er en kombination af sølvfarvet og violet, med sølvfarvet indeksering. For at give uret et råt udtryk har designeren valgt blot at lade uret vise to tidspunkter, nemlig ’12’ og ’6’, de to tal fylder til gengæld det meste af urskiven.

Bruno Banani MR0 050 350

Bruno Banani har produceret endnu et lækkert herreur. Denne gang fuldstændigt gennemført i rustfrit stål. Uret er meget karakteristisk med en grå og sort, stor 42 millimeter urskive, som er prydet med to store tal på urskiven.

Bruno Banani MR0 050 350 har et langtidsholdbart Quartz urværk indbygget. Det betyder, at man ikke behøver at være bange for, at uret begynder at tabe tid. Tyske Bruno Banani er garanti for kvalitet og lang holdbarhed.

Glasset er lavet af holdbart mineralglas, som er 9 millimeter tykt.

Ligesom mange andre ure fra Bruno Banani er denne model vandtæt ned til 5 ATM, hvilket svarer til 50 meter.

Urremmen er ligesom urkassen og viserne fremstillet af rustfrit stål. Det giver et gennemført og eksklusivt look. Remmen kan forkortes og forlænges efter brugerens ønske. Makslængden er 20 cm.

Når man køber Bruno Banani MR0 050 350, kommer det i den originale Bruno Banani box.

Bruno Banani PG5 101 301

Bruno Banani er kendt for at lave fede ure med et ungdommeligt udtryk. Man ser ofte at urene fra Bruno Banani har et bred læderrem, som giver uret den effekt, at det samtidig med at være et ur, fungerer som en form for smykke.

Bruno Banani PG5 101 301 er et armbåndsut til mænd, og har netop den brede læderrem, som giver uret et råt udtryk og samtidig med at fungere som et ur, så kommer det til at fungere som et armsmykke.
Uret er udført i rustfrit stål og har flere smarte funktioner. Uret viser således datoen, viser tiden i mørke, har stopur og derudover har den også chronographfunktion.

Urskiven er sort med hvidt og sølvfarvet mønster, som giver uret et unikt look. Den bliver beskyttet af mineralglas, som er modstandsdygtig over for slag og skrammer.

Uret måler 42 mm i diameter og 13 mm i tykkelsen. Derudover er det vandtæt ned til ca. 100 meter.

Burberry BU1852

Burberry ure er et sikkert tegn på stil og kvalitet. Ure fra Bruberry giver dig både personlighed og karakter, og kan benyttes til alle lejligheder, hvad enten det skal være fint eller hverdagsagtigt.

Burberry BU1852 er et armbåndsur til herrer, med et urværk drevet af schweizisk Quartz teknologi. Uret er fremstillet i rustfrit stål, ligesom urets lænke er det. Lænken kan nemt afkortes, hvilket gør det muligt at tilpasse dens længde til personlige behov.

Uret er udstyret med en række smarte funktioner. Det kan blandt andet vise datoen, og holde sig gående under vand. Tager man uret med i vand, så kan man tillade sig at tage det med helt ned på ca. 50 meter, uden at uret tager skade heraf.

Selve urskiven er hvid, mens indekseringen er sølvfarvet. Dette giver uret et elegant og afdæmpet look, som dog helt afgjort nok skal tiltrække sig opmærksomhed. Urskriven beskyttes af et stykke mineralgals, som er modstandsdygtigt overfor skrammer og ridser.

Burberry BU7603

Burberry ure er et sikkert tegn på stil og kvalitet. Ure fra Bruberry giver dig både personlighed og karakter, og kan benyttes til alle lejligheder, hvad enten det skal være fint eller hverdagsagtigt.

Burberry BU7603 er et meget elegant herre armbåndsur, som er lavet i rustfrit stål. Også urlænken er fremstillet i rustfrit stål, og den kan afkortes, således at man kan tilpasse uret til personlige behov. Urværket drives af Quartz teknologien, som giver en meget præcis tidsangivelse.

Uret har mange smarte funktioner, herunder visning af datoen, tachymetyer, stopur og vandtæthed. Tager man uret på i vand, så kan det holde til at komme med ned på ca. 100 meter.

Selve urskriven er sølv, og har sort og sølv indeksering, hvilket giver uret et stilrent og tidløst design. Den er beskyttet af et mineralglas, som er meget modstandsdygtigt overfor ridser og skrammer.

I diameteren måler uret 44 mm, mens det i dybden måler 10 mm.

Citizen AN3411-51E

Citizen er kendt for at lave nogle af de mest avancerede ure på markedet og har opnået stor berømmelse for deres evner til at være nyskabende og funktionelle på samme tid. Især herreurene og deres dykkerure har høstet mange roser for deres teknik og funktionalitet, mens dameurene er lidt mindre med flere finesser og sexede detaljer.

Citizen AN3411-51E er et armbåndsur til herrer, som er udført i rustfrit stål ligesom urets lænke er det. Uret er drevet af Quartz teknologi, som er verdenskedt og berømmet for sin høje kvalitet.

Uret kan både vise dato, samtidig med at det har chronographfunktion og er i stand til at lyse i mørke. Tager man uret med i vand, kan man tage det med på 100 meters dybde, uden at det tager skade.

Urskiven er sort, men med et mønster på som giver uret et råt look. Den bliver beskyttet af et mineralglas, som er ganske modstandsdygtigt overfor slid.

Citizen Eco-Drive BY0050-58E

Citizen har produceret endnu et moderne herreur til den moderigtige mand. Denne gang i et sølvfarvet titanium. Uret er radiostyret fra Frankfurt, Tokyo og New York. Det betyder, at uret altid passer. Man behøver ikke at koncentrere sig om, uret går skævt. Radiosignalerne sikrer, at tiden altid går 100 % korrekt. Urkassen består af safirglas, som rummer en sort urskive med sølv visere.

Urets batteri er genopladeligt ved hjælp af urets ECO-Drive Solar system. Solen lader automatisk batteriet op, så der er ikke nogen grund til at bekymre sig om at uret skulle gå i stå. Batteriet skal aldrig udskiftes.

Uret er holdbart ned til 10 ATM, hvilket svarer til omtrent 100 meter.

Citizen Eco-Drive BY0050-58E bliver leveret med en flot urlænke, som også er i sølv titanium. Lænken er ned at afkorte og har en maksimum længde på 20 cm. Når man bestiller uret fra Citizen, bliver det leveret i urets originale emballage.

Citizen Promaster JY0050-55L Skyhawk

Herreuret fra Citizen er et af de mest komplicerede ure, som det amerikanske mærke nogensinde har produceret. Det smarte herreur er lavet af titanium. Både urkassen og urlænken er produceret af titanium.

Urværket er produceret Quartz Japan. Det er et Eco-drive Caliber urværk, som er drevet på solens energi. Det betyder, at man ikke skal være bange for at uret går i stå. Uret kan holde sig kørende i op til ét år på en opladning i solen. Én opladning kan tage op til tre timer i sollys.

Uret er udstyret med en række smarte funktioner:

 • Citizen Promaster JY0050-55L Skyhawk kan vise tiden i 43 forskellige byer verden over.
 • Uret er radiostyret, hvilket sikrer, at det altid går med 100 % nøjagtighed.
 • Uret er vandtæt helt ned til 200 meter.
 • Uret er udstyret med en smart skive, som hurtigt kan beregne og omstille forskellige væsentlige fly data, der er krav for piloter, herunder beregning af hastighed og brændstof forbrug.

Esprit EL101011F02 Asopos Night

Esprit er i Danmark først og fremmest kendt som en producent af modetøj. De er dog vanvittigt dygtige til at producere lækre ure til mænd med sans for kvalitet. Det amerikanske modebrand har med Esprit EL101011F02 Asopos Night produceret endnu et ur, som kan begejstre de fleste mænd.

Urkassen er i lavet af rustfrit stål i farverne sølv og sort. Inde i urkassen sidder et urværk fra Quartz, som sikrer at uret med sikkerhed går helt præcist de næste mange år. Den store urskive er hele 45 millimeter i diameter. Sammen med farverne giver den store størrelse uret et meget maskulint udtryk.

Derudover har uret en lang række funktioner:

 • En roterende skive rundt om uret, som kan vise tiden fra andre udgangspunkter.
 • Mulighed for at se tiden i mørke.
 • Datofunktion
 • Stopur

Uret leveres i en lækker rem, som er lavet af sort kalvelæder.

Esprit EL101322F04 Isis

Esprit står for simple, smukke og enkle designs. Urene er først og fremmest målrettet kvinder med sans for mode og kvalitet, som ikke vil betale for meget for et smukt og holdbart ur.
Esprit EL101322F04 Isis er produceret ud fra samme tankegang.

Det første der falder i øjnene, når man ser dette ur, er urkassen, som er lavet af keramik. Som en smuk detalje er uret prydet rosen-guld indeksering og belægning på urskiven. Tallene vises med romertal, hvilket er en anden lækker detalje.

Både rem og urkasse er lavet af keramik. Remmen, som maksimalt måler 19 centimer, er dog meget let at justere eller afkorte.

Selvom det er designet, der er i højsædet, byder uret stadig på en række smarte funktioner. Uret kan vise tiden og mørke, og det er vandtæt ned til 30 ATM. Det betyder, at uret sagtens kan tåle både regn og vandstænk.

Bestiller man dette ur fra Esprit, kommer det i original emballage.

Esprit EL101682F02 Mystis

Det amerikanske brand stammer helt tilbage fra 60’erne. I dag sælges mærket på 5 kontinenter. Det er utvivlsomt kombinationen af elegance, smukt design og rimelige priser, som har betyder, at Esprit har vundet indpas over alt i verden.

Elegance og smukt design er også nøgleord, når man skal beskrive dette ur fra Esprit. Dameuret er produceret i rustfrit stål, men har fået en belægning af guld. For at give uret et endnu mere eksklusivt udtryk, har man tilføjet en anden lækker detalje: Hele vejen rundt om uret er der glas krystaller.

Selve urskiven er lille og simpel. To små guldvisere er placeret på en hvid urskive.

Også remmen er af rustfrit stål med guldbelægning. Remmen har en maksimallængde på 18.5 centimeter. Den er nem både at justere og afkorte, hvis det skulle blive nødvendigt.

Bestiller man uret fra Esprit, bliver det naturligvis sendt i den originale emballage.

Festina F16356/3

Søger du et ur, der kan udtrykke mandighed, stil og klasse? Et ur, der er meget mere end bare et almindeligt armbåndsur? Så har du fundet det her. Festina F16356/3 er i både kvalitet og design et ur i særklasse. Det er et ur, du ikke finder magen til andre steder. Festina F16356/3 er et ur, der kan skille sig ud fra mængden. Køb uret der er fyldt med nyttige funktioner og samtidig vil kunne pryde dit håndled på bedste vis.

Festina F16356/3 er et herreur i rustfrit stål. Armbåndsuret er fremstillet med et kvalitetssikkert urværk, nemlig chronografisk quartz. Selve urskiven er fremstillet i et elegant mineralglas. Den er 40 mm., og tykkelse er på 10 mm. Urskiven er sort med en rosen-guld urkasse. Med Festina F16356/3 har du mulighed for at se tiden i mørke. Samtidig får du også funktioner som stopur og datofunktion samt et ur, der kan holde tæt ned til ca. 50 meters dybde.

Festina F16394/1

Festina F16394/1 er et dameur fremstillet i rustfrit stål. Armbåndsuret er fint og enkelt i sit design, men samtidig formår uret alligevel at stråle af kvalitet og klasse. Festina F16394/1 er til dig, der søger et elegant ur til at pryde dit håndled. De neutrale og dæmpede farver får de små, unikke detaljer til at stå tydeligt frem på en sådan måde, at det smukke design kommer til sin ret.

Armbåndsuret har et Quartz urværk. Glasset er fremstillet af fint mineralglas. Urskiven er 40 mm. og 11 mm. i tykkelse. Den hvide urskive er prydet med sølv indeksering samt en sølv urkasse, der får uret til at stråle og glimte. Samtidig sætter de små krystaller rundt om uret prikken over i’et på det elegante design. Uret har en datofunktion og kan holde vandtæt ned til ca. 30 meter. Den hvide gummirem er nem at justere, så du hurtigt kan komme i gang med at bruge dit nye ur.

Festina F16397/1

Festina F16397/1 er et keramisk dameur, der er fremstillet som et kvalitetssikkert og unikt design. Uret er keramisk, og urværket er quartz. Glasset er mineralglas og har en tykkelse på 8 mm. Samtidig er selve urskiven 40 mm. Urskiven er fremstillet i sølv med rosen-guld indeksering samt en rosen-guld urkasse. De unikke detaljer og materialevalget sikrer, at uret i sin samlede helhed får et helt unikt og kvalitetssikkert design.

Kombinationen af sølv og rosen-guld er en af de ting, der giver Festina F16397/1 en helt unik fremtoning. Kombinationen sikrer både dybde og variation i designets udtryk. Med Festina F16397/1 har du mulighed for at se tiden i mørke. Samtidig får du også et ur, der kan holde vandtæt helt ned til 30 meter (3 ATM). Uret leveres i en flot urrem, der også er keramisk. Remmen kan afkortes, og den maksimale længde er på 17,5 cm.

Festina F16526/1

Køb et kvalitetssikkert herre armbåndsur i et luksuriøst design. Uret har en flot og smart gummirem, der kan justeres og tilpasses dit håndled. Den maksimale længde er dog 22 cm. Uret er et rigtigt herreur, der kan bruges i al slags vejr.

Armbåndsuret Festina F16526/1 er fremstillet med et urværk fra Chronografisk Quartz. Selve urskiven er 46 mm., og skivens tykkelse er på 14 mm. Festina F16526/1 har en hvid og sølvfarvet urskive med sort indeksering samt en sølv urkasse rundt om. Med Festina F16526/1 er der mulighed for at se klokken i mørke. Samtidig har uret også flere nyttige funktioner som eksempelvis stopur og datofunktion. Derudover er uret også vandtæt ned til ca. 100 meter.

Uret leveres med en smart, sort gummirem, der er let at justere, så den passer til din håndled. Festina F16526/1 er til dig, der gerne vil have et unikt ur i et stilsikkert design.

Festina F16542/1

Festina F16542/1 er et herreur fremstillet i rustfrit stål. Uret er holdt i et stilsikkert design med flotte, elegante detaljer. Her er der tale om et ur, der kombinerer klassiske og enkle udtryk med unikke detaljer. Festina F16542/1 står derfor i sin helhed tydeligt frem som et ur, der ikke bare er praktisk men også pynter på dit håndled.

Urværket er Chronograph Quartz, og urskiven er fremstillet i mineralglas. Selve skiven er 47,5 mm. og 15 mm. i tykkelse. Uret har en hvid urskive, og remmen på uret er holdt i sølv. Sådan sikres et kvalitetssikkert udtryk.

Med Festina F16542/1 får du en roterende bezel. Du har samtidig mulighed for at se tiden i mørke. Andre funktioner som eksempelvis stopur og dato funktion er også at finde i uret. Uret er desuden vandtæt og kan holde ned til omkring 100 m. I sin samlede helhed er uret derfor både praktisk, pænt og særdeles anvendeligt.

Festina F16599/2

Festina F16599/2 er et herrearmbåndsur i rustfrit stål. Uret er holdt i et klassisk og yderst populært design. Selvom uret forekommer forholdsvist enkelt, er der kælet for de små detaljer. Derfor er uret ikke bare et blandt mange sølvure. Ser du nærmere på uret, vil du nemlig hurtigt opdage, at de små, succesfulde detaljer får uret til at stråle.

Urskiven er 48 mm. og 15 mm. tyk. Den er holdt i mørkeblå og sorte nuancer, der giver et varieret udtryk. Samtidig har urskiven en sølv/grå indeksering samt en sølv/mørkeblå urkasse. Urets vægt er ca. 235 g. Derudover har uret væsentlige funktioner som eksempelvis roterende bezel, mulighed for at se tiden i mørke, dato funktion og stopur. Som om dette ikke var nok, er uret også vandtæt. Det kan holde tæt helt ned til 100 m.

Uret leveres i en flot urrem i rustfrit stål, der kan afkortes efter behov.

Fossil Grant FS4723

Dette helt sorte ur stammer fra Fossils 2013-serie. Både urkassen og urlænken er produceret i matsort rustfri stål. Det giver herreuret et maskulint og rent udtryk, som mange efterspørger.
Urværket er Quartz. Det sikrer, at uret ikke taber sekunder med tiden, som mange andre urværk gør. Quartz bibeholder præcisionen bedre end alle andre urværk på markedet. Derfor findes det i langt de fleste ure af høj kvalitet.

Fossil Grant FS4723 viser både uret i normal visning og i et 24 timers format. 24 timers formattet vises på en mindre urskive i midten af den sorte urskive.

Fossil uret er også udstyret med kronograf funktion. Det betyder, at der er et lille stopur, som viser tiden ved hjælp af en analog viser.

Det rustfri materiale betyder ikke bare, at uret er elegant at se på. Det giver også ekstra holdbarhed, da det er et meget hårdført materiale.
Uret fås i original Fossilembalage.

INEX Dame Titan A69416D4I

Dette dameur fra Inex er et af de mest klassiske og elegante, som Inex har produceret. Det er lavet af titanium, hvilket er et meget let materiale. Derefter er både urkasse og rem belagt med gulddoublé for at give uret sin elegante og eksklusive stil. Der er naturligvis ingen nikkel i uret.

Urværket er Quartz, som altid er garant for holdbarhed og præcision. Det skulle gerne betyde, at man ikke skal benytte en urmager i de første mange år.

Uret glas er lavet af mineralglas. Det er en god beskyttelse mod ridser og stød, som kan være med til at forlænge urets levetid.

Uret er vandbeskyttende ned til 3 bar. Det betyder ikke, at man bør tage vandet med ned på 30 meter i forbindelse med dykning. Inex uret kan naturligvis tåle vandsprøjt og ren. Derudover bør man undgå kontakt med vand.

Bestiller man uret kommer det i original, præsentabel emballage.

Lacoste 2000729 La Biarritz

Lacoste 2000729 La Biarritz er et keramisk armbåndsur til damer. Uret er enkelt og elegant i sit udtryk. De neutrale og dæmpede farver gør, at uret er nemt at sammensætte med forskellige outfits. Samtidig vil du også opleve, at du vil kunne bruge uret som et smykke, der pryder dit håndled. Det er derfor slut med store, klodsede ure. Her har du et ur i et elegant og stilsikkert design.

Lacoste 2000729 La Biarritz har et urværk fra Quartz. Glasset er lavet af mineralglas. Urskiven er 38 mm. og 11 mm. tyk. Den er hvid med sølv indeksering og en hvid urkasse. Med Lacoste 2000729 La Biarritz har du mulighed for at se tiden i mørke. Derudover har uret også en vandtæthed på ca. 30 meter. Uret leveres i en hvid, keramisk urrem, der kan afkortes, så den passer perfekt til netop dit håndled.

Lacoste 2010604 La Panama

Leder du efter et klassisk herrearmbåndsur i sølv? Et ur, der er holdt i et enkelt og elegant design uden for mange unødvendige detaljer? Så har du fundet det her. Lacoste 2010604 La Panama er et herreur i rustfrit stål. Urets urværk er fremstillet af chronograph Quartz, og kvaliteten er derfor helt i top.

Glasset foran urskiven er lavet i mineralglas. Selve urskiven er 45 mm. og 11 mm. tyk. Urskiven er enkel i et hvidt design med sølv indeksering og en sølv urkasse. Uret har alle de funktioner, du måtte ønske dig. Du vil derfor finde både stopur og datofunktion i Lacoste 2010604 La Panama. Derudover har uret en vandtæthed på ned til ca. 50 meter (5 ATM).

Uret leveres i en elegant sølv urrem, der også er lavet i rustfrit stål. Remmen kan justeres og afkortes efter behov. Den maksimale længde er dog 22 cm.

Lacoste 2010607 La Panama

Lacoste 2010607 La Panama er et lækkert herrearmbåndsur, der er produceret af de fineste materialer. Uret er fremstillet i rustfrit stål med et urværk fra chronograph Quartz. Glasset er produceret af mineralglas, der giver dit nye ur den bedste beskyttelse.

Urskiven er 11 mm. tyk og 45 mm. i diameter. Selve urskiven er holdt i et klassisk og maskulint, sort design. Skiven har en brun indeksering, der matcher urets læderrem. Som en ekstra detalje er urkassen holdt i en mørkegrå farve, der giver dybde og variation i urets samlede udtryk.

Uret har unikke funktioner som eksempelvis stopur og datofunktion. Du vil også kunne bruge uret i alt slags vejr, og det er tilmed vandtæt ned til ca. 50 meter (5 ATM). Lacoste 2010607 La Panama leveres i en brun kalve læderrem, der let kan justeres, så den passer til dit håndled. Remmens maksimale længde er 22 cm.

Michael Kors MK5161

Det amerikanske mærke Michael Kors er kendt for at fremstille elegante afslappede designs, som med deres tidløshed altid vil være på mode. Mærkets berømmelse er for alvor steget op blandt stjernerne de sidste par år, men der ligger mange års hårdt arbejde bag.
Med Michael Kors MK5161 har de produceret endnu et elegang dameur. Denne gang udelukkende i hvid keramik. Det giver et moderne jet-set look.
Også bag mineralglasset er uret helt hvidt. Bortset fra indekseringen, som er sølvfarvet.
Selvom uret er simpelt og elegang, er det alligevel udstyret med en række smarte funktioner, som kan hjælp i hverdagen. Det gælder eksempelvis dato funktionen, kronografen, som er et stopur med analog viser og et mindre ur, som viser tiden i et 24 timers analogt format.

Urkassen indeholder et quartz urværk, som sikrer at uret går helt præcist i mange år fremover.
Også urets rem er produceret i hvid keramik for at give et gennemført udtryk.

Michael Kors MK5237

I gennem de seneste år har Michael Kors udviklet sig til en af de førende brands, når det kommer til moden inden for kvindeure. Det elegante og simple udtryk har vundet indpas hos kvindehjerte over alt i verden.

Nu har Michael Kors fremstillet endnu et elegant ure, som vil falde i god jord, hos de fleste kvinder. Michael Kors MK5237 er et armbåndsur, som er produceret næsten udelukkende i skinnende hvid keramik. Urkassen er dog belagt med et tyndt lag guld, som derudover er pyntet med krystaller. Til sammen gør det uret ekstra eksklusivt. Også indekseringen på urskiven er lavet af guld, hvilket er en flot og gennemført detalje. Urskiven er dækket klart mineralglas med en tykkelse på 13 millimeter.

Uret er vandtæt ned til 5 ATM. Det betyder, at uret er meget modstandsdygtigt over for vand.
På trods af sit elegante ydre, har uret et quartz urværk, som sikrer at uret går præcist i mange år.

Michael Kors MK5679

MK5679 er et afslappet og moderne ur til kvinden, som vil signalere elegance og enkelthed. Armbånds uret har et indbygget Quartz urværk, som sikrer maksimal præcision i mange år frem over.

Uret er lavet af keramik, mens størstedelen af urkassen er lavet af titanium. Urskiven har store visere og tydelige indeksering, som gør det nemt at se tiden i en fart. Urskiven er dækket af mineralglas med en tykkelse på 14 mm. De tydelige visere er også selvlysende efter eksponering til lys, hvilket gør det muligt at se klokken, når man vågner op om natten.

Selvom uret fra Michael Kors er simpelt og elegant, har det alligevel flere forskellige funktioner, som kan gøre gavn i dagligdagen:

 • Stopur
 • Dato funktion
 • Vandtæt til 5 ATM. Det betyder ikke, at man skal tage det ud at dykke, men uret kan tåle både regn og vandsprøjt.

Uret leveres i en flot keramisk lænke, som måler 19 cm. Lænken er nem at afkorte.

Perigaum P-0508-SM

Perigaum er et tysk urmærke, som i det nye årtusinde har markeret sig på markedet med nogle meget lækre og detaljerede ure. Kvaliteten er en ting som Perigaum værner meget omkring og med deres tyske grundighed, så kan man være sikker på, at man ikke køber katten i sækken, men derimod sublim kvalitet.

Perigaum P-0508-SM er et elegant herreur fremstillet i rustfrit stål. Det automatiske urværk stammer fra Schweiz, som med sin store erfaring og ekspertise inden for urbyggeri, er garant for at levere nogle af de fineste urværker. Uret har både chronograph- og tachymeterfunktion. Herudover kan man se tiden i mørke og man kan ligeledes aflæse datoen.

Urskriven er sort, mens indekseringen er sølv, hvilket giver uret et flot look

Uret beskyttes af safirglas, som sikrer god holdbarhed og modstandsdygtighed over for skrammer. Uret er 45mm og 15 mm tykt og er vandtæt ned til cirka 100 meter.
Lænken er som uret udført i rustfrit stål og giver mulighed for at tilpasse lænken til kundens håndled.

Skagen 233LTMB

Skagen Designs blev grundlagt af to danske iværksættere, som i jagten på succes rykkede til USA, for at blive ejer af deres egen virksomhed, hvor det var muligt at producere varer af høj kvalitet, samtidig med at prisen på produkterne skulle være til at betale for de fleste.
Dette koncept ligger til grund for den store succes som Skagen Designs har opnået inden for bl.a. urbranchen.

Skagen 233LTMB er et armbåndsur til herrer fra Titanium serien og er derfor ganske logisk fremstillet af titanium. Uret drives af Quartz teknologien, som udfører et meget pålideligt stykke arbejde.

Urskiven er sort, mens indekseringen på uret er sølvfarvet. Når urremmen samtidig er sort, så giver det uret et meget afdæmpet, men også super elegant udtryk, hvor det hele er holdt meget enkelt.

Uret måler 34 mm i diameter, og blot 6 mm i dybden. Samtidig har det en vægt på blot 45 gram.
Tager man uret med i vand kan det holde til 3 ATM, hvilket svarer til ca. 30 meter.

Skagen 809XLTRB

Firmaet med de danske rødder, har skabt endnu et mesterfuldt ur til den modebevidste herre. Urkassen er lavet af smuk titanium i en spændende lysebrun farve. Den smukke urkasse, som er hele 4 centimeter i diameter, gemmer på en urskive i mørk carbon. Det flotte design er ikke hele historien. Endnu engang lader Skagen smukt design møder praktisk funktionalitet.

Uret er udstyret med et japansk quartz urværk, som sikrer optimal præcision i mange år. På urskiven er en række mindre ure, som hver har en unik funktion. Et ar urene viser ugedagen, et andet viser datoen, mens det sidste lille ur viser klokken på en analog 24 timers skive.

Uret er desuden vandtæt ned til 30 meter.

Også remmen er produceret i let titanium. Remmen er lavet i en flot, rustik sort farve. På trods af materialet er remmen nem at justere.

Bestiller man Skagens smukke Skagen 809XLTRB kommer uret i original emballage.

Skagen Men’s 906XLTBB

Urfirmaet, med de danske rødder, har produceret endnu et tidløst ur til den moderne mand. 906XLTBB modellen fra Skagen har en rund urkasse, som er lavet af titanium. Det giver uret et maskulint og rent udseende. Også remmen er sort og lavet af titanium. Det praktiske lukkesystem gør remmen nem at indstille til forskellige størrelser. Maksimallængden på remmen er 21 centimeter.

Inde bag glasset sølvviserne er tre mindre ure, som er placeret side om side. De har hver unikke funktioner: stopur, alarm og kronograf. Urskiven er dækket af mineralglas med en tykkelse på 9 millimeter.

Urværket er produceret af Quartz’ japanske afdeling, hvilket er garanti for at uret holder trit i mange år.

Skagen-uret er vandtæt og kan gå ned i en dybde af 100 meter, ligesom langt de fleste af Skagens andre produktioner. Skagen Men’s 906XLTBB giver også brugeren mulighed for at se viserne og tallene i mørke.

Uret kommer i den originale pakke fra Skagen Design.

Tissot T024.417.22.051.00 Veloci-T

Det schweiziske firma Tissot har markeret sig som en af de førende urproducenter på markedet, gennem sit brede udvalg og høje sans for kvalitet. Alle Tissots urværker er garant for stor præcision og grundighed.

Tissot T024.417.22.051.00 Veloci-T er et armbåndsur til herrer, som er fremstillet i rustfrit stål. Urets lænke er ligeledes fremstillet i rustfrit stål og kommer i farverne sølv of rosenguld, som giver uret et elegant udseende.

Uret er udstyret med et schweizisk chronograph Quartz urværk, som er garant for høj kvalitet.

Urskiven er sort, med rosenguldfarvet indeksering og til at beskytte urskiven har man valgt at benytte safirglas, som på grund af sin hårdhed kan modstå mange knubs.

Blandt de mange smarte funktioner som uret har, kan der nævnes tachymeter, som gør det muligt at måle den hastighed man bevæger sig med, stopur, mulighed for at se tiden i mørke og datovisning.

Ydermere er uret vandtæt ned til 10 ATM (ca. 100 meter)

Tissot T060.407.11.051.00 T-Tempo

Det schweiziske firma Tissot har markeret sig som en af de førende urproducenter på markedet, gennem sit brede udvalg og høje sans for kvalitet. Alle Tissots urværker er garant for stor præcision og grundighed.

Tissot T060.407.11.051.00 T-Tempo er et armbåndsur til herrer, som er fremstillet i rustfrit stål og med schweizisk automatisk urværk, som drives af kinetisk energi, det vil sige bevægelsesenergi fra bæreren af uret.

Urets lænke er ligeledes i rustfrist stål, og kan let afkortes, for at tilpasse den til personlige behov.

Urskiven er sort, med sølvfarvet indeksering. Urkassen er sølvfarvet ligesom urlænken er det, hvilket giver uret et meget elegant og afdæmpet look, som gør designet tidsløst og samtidig passer til enhver lejlighed. Uret er lavet med safirglas, for at gøre det modstandsdygtigt over for skrammer.

Uret har mange smarte funktioner, herunder datovisning, visning af tiden i mørke, vandtæthed ned til 100 meter samt en gangreserve på 42 timer.

Tissot T91.1.427.81 PRS 516

Det schweiziske firma Tissot har markeret sig som en af de førende urproducenter på markedet, gennem sit brede udvalg og høje sans for kvalitet. Alle Tissots urværker er garant for stor præcision og grundighed.

Tissot T91.1.427.81 PRS 516 er et armbåndsur til herrer, som er lavet i rustfrit stål. Uret kommer med en super smart sort og orange læderrem, som kan justeres i længden, for at opfylde personlige behov.

Urskiven er sort og grå, mens indekseringen på uret er hvid og gul. Uret har et friskt og sporty look, som farverne på uret er med til at fremhæve.
Urskiven beskyttes af safirglas, som ofte anvendes når ure skal være ekstra modstandsdygtige over for skrammer og ridser.

Urværket er en automatisk, schweizisk chronograph, som garanterer stor præcision og høj kvalitet. Derudover har uret også mange smarte funktioner, såsom tachymeter, som gør det muligt at måle en given hastighed over 1 kilometer, dags- og datovisning, stopur, etc.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.