Køb eller flyt dit domæne til UnoEuro

Unoeuro, gode og billige webhoteller
Unoeuro, gode og billige webhoteller

Har du fundet drømmedomænet, kan du købe eller flytte det til UnoEuro’s DNS-service og få det hostet gratis til den dag, du skal bruge det. Så kan du konvertere det til et webhotel med et klik på en knap.

Står du med den rigtige ide til et nyt website og det rigtige navn, er det bare med at få tjekket om navnet allerede er taget eller stadig er ledigt – og så få det opbevaret et eller andet sted, indtil du får tid til at gøre noget ved ideen.

UnoEuro tilbyder registrering af alle Top Level Domæner i verden og efterfølgende gratis DNS-tjeneste. Du kan tilmed oprette gratis redirect på dine parkerede domæner, så de peger hen på en anden side, til du skal bruge domænet.

Indholdsfortegnelse

Se om domænet er ledigt

Start med at gå ind på UnoEuro’s domænetjekker. I listen på siden kan du se, hvor meget UnoEuro skal have for at registrere dit domæne på de forskellige Top Level Domænet (TLD). Det er det, der står efter sidste punktum i domænenavnet. F.eks. er DK og COM TLD’er.

Skriv nu det domænenavn du kunne tænke dig i Indtast domænenavn-feltet. Vælg derefter om du vil se, hvorvidt det er ledigt på de mest populære TLD’er som DK, EU og COM eller vælg det specifikke TLD, du ønsker at registrere domænet under i feltet til højre og klik så på Søg-knappen.

Opret eller flyt med et enkelt klik

Efter et lille øjeblik får du svar på, om domænet er ledigt eller ej. Er det ledigt, kan du se prisen på at få det oprettet og bestille domænet ved at klikke på Bestil-knappen yderst til højre.

Er domænet ikke ledig, kan du se hvor meget UnoEuro skal have for at flytte domænet over til dem. Klik på Flyt-knappen, hvis det er dig, der ejer domænet og ønsker at flytte det til UnoEuro.

Inden du bestiller, så se denne side hvor du kan få en Unoeuro kuponkode. Dermed får du 3 måneders abonnement lagt oveni dit webhotel, helt gratis. Det må du ikke snyde dig selv for 😉

Gratis DNS

Bemærk: Det er gratis at flytte dit dk-domæne over på UnoEuro’s DNS-server og DNS-serveren er gratis at anvende. Så har du dit domæne parkeret et sted, hvor det koster noget, kan du flytte det til UnoEuro.

Unoeuro, gode og billige webhoteller
Unoeuro, gode og billige webhoteller

Skabeloner til de mest almindelige DNS-opgaver

Skal du bruge domænet til mails eller anvende det sammen med f.eks. Office 365, kan du nemt – og ganske gratis – sætte DNS’en op ved hjælp af nogle foruddefinerede skabeloner. Du kan også altid oprette et webhotel hos UnoEuro til domænet.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.