Gør garderoben sommerklar

Gør garderoben sommerklar
Gør garderoben sommerklar

Sommeren står for døren, og det er derfor på tide at finde sommertøjet frem fra loftet. Er du en af de mange som opdager at sommertøjet har krympet i løbet af vinteren? Eller har du simpelthen lyst til en sommer, hvor du er helt med på sidste mode? Les med her, for tips til sommergarderoben 2020.

Mød sommeren i en lækker sommerkjole

Du går aldrig galt i byen med en lækker sommerkjole, hellere ikke i 2020.  I 2020 så er oversize sommerkjoler det sidste skrig på modefronten. Hvis du investerer i en oversize sommerkjole, så kan du også være sikker på at den passer til næste sommer! Farvemæssig, så er 90 farverne tilbage, det betyder at neon og skarpe farver vil præge bybilledet. Den store sommerfarve i år, er beige, gerne i kombination med en mere skrigende farve. Mønster vil stadig præge sommermoden, blomstrede mønster er her stadig, men også store dyremønstre som leopard prikker og zebra striber.

Det kan selvfølgelig være dyrt hvis du skal skifte hele sommergarderoben ud, men prøv at finde nogen basis plag, eller tøj som du kan kombinere på forskellige måder. Styling, og tilbehør er også vigtigt. Måske en kjole kan blive helt ny, med den rette styling. Hvis du har brug for et lån, for at gøre garderoben sommerklar, så kan du låne mindre beløb ved ferratum.

Vær kreativ med tilbehøret

Sommergarderoben er en ting, men tilbehøret er det som faktisk kan betyde, at det er akkurat dig som får mest opmærksomhed i gadebilledet. I 2020 så er en mini taske, det hotteste i byen. Du har måske set eksempler fra den røde løber, i den seneste tid? Hvis ikke, så er en mini taske er absolut værd at tjekke ud. Også mavebæltet lever i bedste velgående, gerne i vilde mønstre og farver. Hvis du har et fedt mavebælte, fungerer det som et smykke til resten af outfittet.

Sommernatten går aldrig af mode, og er noget der er med til at definere sommerens antræk. Det kan være du har din bedstemors gamle stråhat liggende, eller at du skal investere i en ny lækker hat. En hat kan fungere, både på stranden og til fest, og kan kombineres med forskellige antræk.

Hvis du har en enkel kjole på, så kan du toppe antrækket med store guld øreringe, eller flot og farverig hårpynt. Du behøver ikke at være farve forskrækket sommeren 2020, da det hele gælder om at skille sig ud i mængden af modeløverne.

Gør garderoben sommerklar
Gør garderoben sommerklar

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.