Lån penge

Der findes mange gode muligheder i Danmark for at låne penge
Der findes mange gode muligheder i Danmark for at låne penge

Der findes mange gode muligheder i Danmark for at låne penge. Vi har her gennemgået alle udbyderne. Det er samlet set en lang artikel, så brug evt. indholdsfortegnelse og hop direkte til den eller de udbydere, som du ønsker at læse om.

Der findes mange gode muligheder i Danmark for at låne penge
Der findes mange gode muligheder i Danmark for at låne penge

Vil du vide mere om udbyderne eller optage et hurtigt lån, så anbefaler vi Lånekassen.

Indholdsfortegnelse

Kvikautomaten

Kvikautomaten er en af de servicesteder, hvor man hurtigt og effektivt kan låne penge. Hos kvikautomaten kan man låne op til 3000kr på stedet, hvor de kommer ind på ens konto efter blot 45 minutter. Samtidig er det gratis, hvis man er ny kunde. Det er meget praktisk, hvis barnets cykel pludselig går i stykker og man ikke lige har tid til at vente til næste måned med at købe en. Samtidig er der ikke de lange formularer, som der kan være i banken, og hos kvikautomaten behøver man samtidig heller ikke at sikre sit lån.

Nødvendigheden af kvikautomaten

Vi kan alle prøve at komme ud for en situation, hvor lige pludselig står og har brug for penge. Det kan være man er kommet i gæld til nogle mennesker, man ikke burde være i gæld til. Det kan være man er blevet bestjålet eller at der pludselig er kommet en stor uforudsigelig udgift, som man ikke har kunnet forberede sig på. Uanset hvilke situation man står i, er det en nyttig funktion af vores samfund, at vi lige pludselig og meget hurtigt kan få os et lån. Kvikautomaten er en af de funktioner der tilbyder hurtige lånte penge. Via kvikautomaten kan man låne op til 3000kr i 30 dage og helt gratis hvis man er en ny kunde. Hvis man låner pengene mellem kl. 8-20 i hverdagene kommer pengene ind på ens konto efter ca. 45 minutter. Det må siges at være hurtig service.

Man skal dog være opmærksom på, at med alle kviklån er der som regel en stor rente man skal betale. Men det kan dog også af og til være prisen hver, hvis man meget pludselig står og mangler penge.

Forskellen på kvikautomaten og andre servicesteder, hvor man kan låne hurtige penge, er, at kvikautomaten er meget hurtigt og gratis for den første kunde. Samtidig har de ingen lange formularer, som kan være stressende i en situation, hvor man står og mangler penge og i forvejen har rigeligt med stress.

Skal du benytte dig af kvikautomaten?

Skal du så benytte dig af kvikautomaten? Det er op til den enkelte situation og det enkelt menneske, hvad det er de har det godt med. Nogle mennesker er meget beklemte med at låne penge over nettet og især på steder som kvikautomaten, hvor der kan være en høj rente at tage hensyn til. Der kan dog være den fordel ved steder som kvikautomaten, at i forhold til en bank skal du ikke skabe en forklaring eller sikkerhed omkring dit lån. Du kan frit låne op til 3000kr til en ny cykel, tv eller måske en sofa. Hvis man blot husker at betale lånet hurtigt tilbage, så det ikke står og trækker store renter, kan kvikautomaten være en god ting.

Mange familier kan komme ud for, at de står og mangler penge til et eller andet, der er nødvendig for at hverdagen kan fungere. Her er det nyttigt lige at kunne låne pengene hurtigt, hvis man står og mangler dem. Hvis Ole har 3km i skole og der ingen busser køre, så er en cykel en god ting at have. Og hvis den går i stykker er det ikke lige sagen at vente en hel måned på, at man har råd til en ny.

ExtraCash

Hos ExtraCash går vi ind for hurtig kapitalhjælp til kunden. Vi har fuld forståelse for at man kan stå i et akut pengeproblem hvor man ikke har tid til en lang låneansøgningsproces i banken. Det kan være frustrerende og det er i mange tilfælde også for langtrukkent til at løse dit akutte pengeproblem.

Derfor har vi hos ExtraCash et maskinelt styret program der styrer ansøgningsbehandlingen og giver 98 % af vores kunder svar indenfor 30 sekunder. De 2 % som ikke falder inden for kategori, er fordi der er ekstraordinære oplysninger som kræver et manuelt kig.

Ved at vores IT-systemer kreditvurderer dig og at du således får lynhurtigt svar, slipper du for en masse langtrukkent og administrativt besvær. Det er både lettere for os og dig. Vi sparer nemlig ressourcer, mens du sparer dyrebar tid.

Når du har fået svar på ansøgningen, er denne ansøgning naturligvis ikke bindende. Du har således ikke bundet dig til noget før du har været inde og bekræfte lånet med NemID.

Ønsker du derfor svar på om du er godkendt til at låne hos os, men ikke nødvendigvis har lyst til at binde dig på stedet, kan du sagtens gå igennem vores ansøgningsproces uden at tænke på om du binder dig.

Så kan du eventuelt vente nogle dage og se om du stadig har brug for et lån, og derefter vende tilbage hvis lånet stadigvæk er aktuelt.

Vi stiller ikke krav til hvad pengene skal bruges til

Når du låner penge hos os, skal du ikke være bekymret for at vi puster dig i nakken og spørger til hvad pengene skal bruges til. Vi respekterer at hvert individ har brug for pengene til forskellige årsager, og blander os derfor ikke i hvad pengene skal bruges til.

Om du mangler penge til at få repareret din bil eller om du skal låne penge så du kan tage familien med på ferie er derfor fuldstændigt underordnet. Du kan således låne penge til lige præcis hvad du har lyst til, såfremt det beløb du står og mangler højst er 75.000 kroner.

Vi kræver heller ikke nogen sikkerhed for lånet

Du tænker måske at det hele lyder for godt til at være sandt, og at vi eksempelvis kræver en masse sikkerhed for at du kan optage et lån så let, men det gør vi altså ikke.
Optager du et lån hos os, er du som låntager ikke tvunget til at lægge nogen form for sikkerhed.

Hverken i form af pant, kaution, bankgaranti eller forsikring. Ingenting overhovedet.

Pengene du låner hos os kan du frit låne uden at skulle stille sikkerhed til os, så lånemodel er altså meget enkel og let at forholde sig til som låner, uden sikkerhed og noget krav om hvordan pengene skal bruges.

Udbetaling af lån på 2 hverdage – Og bestem selv løbetiden på dit lån

Hos ExtraCash forstår vi godt at pengene gerne skal falde så hurtigt som muligt efter lånets godkendelse, da man kan have akutte problemer. Derfor har vi en ordning der går på at låntager for udbetalt pengene fra sit lån efter blot 2 hverdage. Har man således akut behov for penge, får man hos os mulighed for at løse dette problem med en lynhurtig låneløsning.

Ansøgelsesprocessen tager blot 30 sekunder for 98 % af ansøgerne, godkendelsen via NemID tager et par minutter og pengene står på din konto efter 2 hverdage. Det bliver ikke nemmere.
Som førnævnt kan du altså låne op til 75.000 i løbet af et splitsekund, for derefter at have pengene på kontoen efter 2 hverdage. Det er endda uden du behøver at stille nogen sikkerhed, og uden at du skal opgive hvad pengene skal bruges til.

Lånemodellen er ekstremt enkel, og du bestemme endda selv hvor lang løbetiden skal være på dit lån, så længe at løbetiden ligger mellem 12 og 72 måneder. Dette giver lånet en stor fleksibilitet, således at du selv kan være med til at konstruere lånets længde så det passer bedst med dig. Vi synes nemlig det er fair at du selv kan få lov at tilrettelægge længden på dit lån, når nu det er dig der er låntager.

Mikrokredit

De fleste danskere oplever på et eller andet tidspunkt i deres liv at være i pengeproblemer. Det kan her være mange forskellige årsager til. En sygemelding hvis du er provisionslønnet kan eksempelvis stille dig tilbage økonomisk, præcis som uforudsete udgifter også kan. Går din ovn eller din vaskemaskine for eksempel i stykker, kan det blive en dyr omgang som dog er nødvendig for husholdningen fungeren.

Hos Mikrokedit kender vi udmærket til den slags problemer, hvorfor vi tilbyder hurtige og enkle mikrolån til dig der står og mangler penge.
Hos os kan du nemlig låne mellem 1000 og 5000 kroner med en løbetid på enten 7,14,21 eller 30 dage. Så kan du altså låne dig til hurtige penge, og derved få dækket det behov du har, i en lynende hast.

Lån hos Mikrokredit hvis du opfylder lånekravene

Som enhver anden lånegiver stiller vi nogle krav til hvem der kan låne af os. Det er både en sikkerhed for os selv, men i høj grad også en hjælp til låneansøgerne. Det er hverken bæredygtigt fra vores eller lånetagers side at udstede et lån til en låntager som ikke er i stand til at kunne betale tilbage. Vi mister penge, samtidig med at låntager graver sig dybere ned i gæld.

Derfor har vi fire simple krav som man skal opfylde før vi kan udstede et lån til dig. De fire krav lyder således:

  • – Du skal være en juridisk kompetent dansk statsborger
  • – Du skal være mellem 23 og 75 år
  • – Du skal have et dansk CPR-nummer og en fast folkeregisteradresse i Danmark
  • – Du skal vurderes som værende kreditværdig i overensstemmelse med Mikrokredits kreditvurdering

Vores kreditvurdering er baseret på den enkelte ansøger og tager udgangspunkt i ansøgerens oplysninger og betalingshistorik. Kreditvurderingen giver en klar indikation af om ansøgeren er solvent og i stand til at kunne tilbagebetale et lån, hvilket som førnævnt både er for vores egen, men i særdelshed også ansøgeres skyld.

I Mikrokredit gør vi låndetaljerne overskuelige for dig

Vi synes i Mikrokredit at vi har et ansvar over for lånetager, i forhold til at sikre at begge parter er indforstået med aftalen. Vi ved også godt at det kan være svært at overskue et lån, med alle de forskellige procenttal og forkortelser som de færreste kender betydningen af. Derfor har vi valgt at bruge energi på at overskueliggøre lånets omfatning til lånetager.

Af denne grund har vi taget et bevidst valg om ikke at bruge vildledende udtryk eller undertrykkende adfærd i forbindelse med salg, reklame eller håndhævelse af kreditaftalen du indgår med os. Derudover sætter vi en ære i at oplyse låntager om de væsentligste aspekter af kreditaftalen, således at kunden kan træffe et informeret valg med fuldt kendskab til hvad aftalen omfatter.

Når du søger om at optage et lån hos os, kan du således være sikker på at du får forklaret aftalens vigtigste funktioner uden brug af vildledende begreber og med en klar understregelse af fordele og risici.

Vi tror nemlig på at det er bedst for begge parter, hvis begge parter deler en gensidig enighed om en retfærdig aftale. Derfor har vi naturligvis heller ikke nogle skjulte gebyrer.
Optag lån i bankernes åbningstid og hav pengene en time efter

Det som gør Mikrokredit så smart i forhold til at skulle tage et lån i banken, er ikke blot vores overskueliggørelse af kreditaftalen, men i særdelshed også den hurtige låneproces.

Vi er klar over at akutte situationer kan opstå, hvor man har brug for penge i en fart, og derfor har vi gjort det muligt for lånetageren at have det ønskede lånebeløb udbetalt på kontoen en time efter godkendelse af kreditaftalen. Det giver dig således mulighed for at kunne betale til hvad du lige står og mangler penge til, ekstremt hurtigt.

Pengene vil naturligvis blive indbetalt på det kontonummer som blev opgivet ved ansøgning om lånet.

Bemærk at lånet skal være godkendt inden for bankernes åbningstid, før at du kan have pengene på din konto allerede en time efter. Godkender du lånet uden for bankernes åbningstider, vil du skulle vente til næste hverdag, hvilket alt andet lige stadigvæk er en hurtig låneproces.

Alfalån

For lidt luft i budgettet? Alfalån hjælper dig med lånet

Fra tid til anden sker det, at man af den ene eller anden grund skal foretage et større køb. Det kan være, at man lige har opdaget en afbudsrejse, som lige præcis passer ind i kalenderen, men som man ikke lige havde regnet med i budgettet. Det kunne også være, at de sko som man har kigget på de sidste par måneder pludseligt er kommet på udsalg, men stadig lige er tilpas dyre i forhold til at man ikke vil leve af havregryn resten af måneden.

Det kan også være, at man ved et uheld taber og ødelægger telefonen, og ikke har en reserve liggende. Måske er det en spontan vandskade, der helt uventet giver en økonomisk hovedpine. Uanset hvad årsagen er, så er det ikke sikkert ens egen bank vil støtte lån af sådan en slags. Det betyder dog ikke, at du ikke kan få råd til at dyrke ens interesser, tværtimod. Hos Alfalån hjælper vi dig med at få råd til lige det, du har behov for, let, hurtigt og sikkert.

Fleksible lån til alle over 18 år

Alfalån formidler lån til private, som af en eller anden årsag ikke kan eller ønsker at låne penge hos deres bank. Det kan der være mange årsager til. Det kan være, at de vurderer formålet til lånet ikke at absolut nødvendigt for dig, eller de vurderer det til på andre måder at være irrelevant. Banker ønsker heller ikke altid at låne ud til unge personer, også selvom deres økonomi måske er stabil. Det kan også være, at du har behov for pengene øjeblikkeligt, og ikke ønsker at vente på at banke får får klargjort dit lån, eller måske finder betingelserne for lånet uoverskuelige. Vi udbyder lån begyndende ved 3.000 kr. og helt op til 75.000 kr., med løbetid fra 12 til 72 måneder.

Det betyder, at du kan skræddersy dit lån til lige præcis dit behov, direkte på vores hjemmeside. Det er ikke det billigste banklån, du får ved Alfalån, men til genglæd stilles der ikke spørgsmål ved formålet ved lånet, hvilket der er mange der foretrækker, når de ansøger et lån. De eneste krav, Alfalån stiller, er at du som minimum er fyldt 18 år, ikke er registreret i RKI, at du har fast arbejde og tjener over 150.000 om året før skat. Kun ved lån over 20.000 kræves der dokumentation via en lønseddel.

Få godkendt dit lån online ved få klik

Når du foretager et lån hos Alfalån skal du ikke trækkes igennem en lang godkendelsesproces. Det er fordi du ikke skal stille sikkerhed eller forklare hvad beløbet skal bruges på. Det betyder dermed, at du hurtigere og lettere får dit lån godkendt. Selvom du sagtens kan søge lånet alene, er det lettere at få bevilget lånet hvis I er to samboende, der ansøger om lånet. Låneprocessen er ganske simpel og består af få trin.

Det starter med at du udfylder en låneansøgning online, hvorefter du modtager en godkendelse via e-mail inden for ganske kort tid. Grunden til det hurtige svar er fordi ansøgninger klares automatisk, hvilke betyder at du vil få svar uanset hvornår på døgnet du ansøger. Hvis der i din ansøgning skulle være oplysninger, der kræver manuel behandling, vil det normalvis været ordnet inden for 15 minutter. I den tilsendte e-mail godkender du låneaftalen via NemID og herefter vi beløbet være sat ind på din konto i mange tilfælde allerede dagen efter. Alle informationer behandles sikkert og fortroligt og anonymt i fuld overensstemmelse med lovgivningen.

Eftersom Alfalån kun er formidlere, så sætter vi ikke selv prisen på renter, gebyrer eller opkrævninger, men sørger i stedet for at tilbyde lån, som efterspørges af vores kunder. Det betyder, at vi kan fokusere på den bedste og hurtigste service, som både er smart og let for dig. Så uanset om det er et forbrugslån til en charterrejse, den nyeste smartphone eller måske det hobbyprojekt, som du endelig har fået taget dig sammen til at få lavet, så hjælper Alfalån dig med at få råd til det, du har brug for – uanset om du er en livsnyder, en gadget-nørd eller en handyman.

D:E:R

D:E:R har stor erfaring med finansiering

D:E:R har siden 1970 arbejdet med lån og finansiering, og for at danskerne kan få opfyldt deres drømme. Desuden har det altid været vigtigt at kunne tilbyde en personlig og seriøs rådgivning, der virkelig kan være kunderne til hjælp. Det er privatøkonomien der er i fokus her, og derfor kan man finde flere forskellige løsninger, når det kommer til finansiering, der kan tilbydes forskellige kunder og tilpasses deres livstile.

D:E:R er specialiseret i at forstå kunderne, og finde en løsning, der tager udgangspunkt i den enkeltes situation, for alle er forskellige og har forskellige drømme, og det vigtigste er at kunderne får hjælp til at finasiere det, der betyder mest for dem. Hvis adragene kommer til at fylde for meget i privatøkonomien vil rådet altid være at vente til et andet tidspunkt. Her kan man læse mere om de forskellige lån D:E:R tilbyder:

D:E:R PrivatLån Plus

Dette lån er kendt for dets fleksibilitet, da det kan indrettes efter kunden. Hvis man f.eks. aftaler en bestemt fast ydelse per måned, så kan man altid ændre dette hen ad vejen. Man kan sætte farten op og betale mere af i en periode, så lånet hurtigere bliver indfriet, eller man kan indfri hele lånet på én gang, uden at det koster ekstra. Det er helt op til en selv, hvad pengene skal bruges på, uanset om det drejer sig om at huset trænger til nogle forbedringer, en rejse, et bryllup eller en anden drøm skal indfries. Fordelene ved denne låntype er at man kan låne op til 100.000 til en rente fra 9,9% , man kan skrue op for afdraget når man vil uden ekstra gebyrer, man bestemmer selv tilbagebetalingsperioden og man kan altid få gode råd fra D:E:R undervejs. Man skal have en kreditvurdering for at blive godkendt til lånet, og hvis denne type lån ikke passer til ens privatøkonomi er der måske en anden der gør.

D:E:R Pauselån

Med et pauselån har man mulighed for at låne op til 100.000 kr., og sætte lånet på pause i en måned, hvor man har brug for lidt mere luft end normalt i økonomien. Det kan f.eks. være op til jul, da december måned godt kan gå hen og blive en dyr måned. Med et pauselån skal man ikke på forhånd tage stilling til, hvornår de betalingsfrie måneder skal ligge. Det finder man ud af hen ad vejen, og man skal blot oplyse omkring dette, når behovet opstår.

Der er en fast månedlig ydelse, men den kan altså sættes på pause i perioder. Man har naturligvis stadigvæk mulighed for at indfri lånet, når man ønsker det. Det koster ikke noget ekstra. Man kan også selv bestemme tilbagebetalingsperioden. Man har mulighed for at lave to betalingsfrie måneder i lånets løbetid, men kun 1 gang per år. Den betalingsfri måned skal oplyses telefonisk senest d. 12. måneden før.

D:E:R tryglån

Denne låntype er ideel, hvis man går og drømmer om en boligforbedring, en ny bil eller noget helt tredje. Samtidig kan man også beskytte ens økonomi, hvis man pludselig står uden job. Man kan låne op til 50.000 kr. med et Tryglån fra D:E:R, som man kan bruge på lige det man ønsker, og samtidig tegne en forsikring, der dækker afdragene, hvis man mister jobbet og bliver arbejdsløs.

Man bliver altså forsikret, får betalt de månedlige afdrag og får dermed et sikkerhedsnet, der beskytter en selv og ens nærmeste.

D:E:R produktfinansiering

Man kan også vælge at leje produkter igennem D:E:R med afdragsordninger, som f.eks. TV&lyd, computere, mobiltelefoner, kameraer, hårde hvidevarer, m.m. De nye produkter bliver leveret direkte til døren, og man skal ikke selv stå for installeringen, for forudsat at alle el-installationer er lovlige, så klarer en professionel og veluddannet møntør dette. Emballagen tages med retur, så man ikke skal bruge tid og kræfter på at skille sig af med den bagefter.

Man aftaler med kundeservice hvilken betaling der passer bedst til ens individuelle økonomiske situation, og det er op til den enkelte om ordningen skal køre i kort eller lang tid. Bindingsperioden er kun 6 måneder, men denne periode kan udvides, eller man kan vælge at bytte til et nyt produkt bagefter. Man kan vælge mellem en stort udvalg af kvalitetsmærker, der dækker stort set alle kunders behov i hverdagen.

Ferratum

Ferratum byder forbrugeren det bedste

Hos Ferratum skal du ikke tænke længe over, om du skal låne eller ej. Det er nemt, sikkert og troværdigt, og du kan låne helt op til 15.000 kroner. Har du behov for mindre lån, er det naturligvis også en mulighed – vi tilbyder nemlig også lån i den lave ende, helt ned til 500 kroner. Så om det er et ekstra tilskud til månedens faste forbrug eller måske et større lån til det nyeste, lækre TV, så kan du blot kontakte Ferratum.

Nogle forbrugere vil måske tænke, at disse minilån, kviklån, hurtiglån og hvad de nu ellers hedder, er en mærkelig forretning. Men hos os er der ingenting at være bekymrede for. Ikke nok med, at det er nemt at komme i gang, der er flere forskellige muligheder for låntyper, så du kan vælge, hvad der stemmer bedst overens med netop dine egne behov. Står du for eksempel og skal bruge pengene i en fart, tilbyder vi et hurtiglån: så snart lånet er bestilt, kan du have pengene på kontoen indenfor 45 minutter, såfremt der bestilles hverdage i tidsrummet 8-20. Dernæst kan man vælge en løbetid på 15, 30 eller 45 dage med lav rente – Det bliver simpelthen ikke nemmere.

På grund af de mange muligheder kan det måske være svært at vælge, det er klart. Men vi tilbyder disse muligheder for at matche forbrugerens ønsker og behov, så det ikke er på vores præmisser, vi skal handle. Vi tror på, at forbrugeren skal være i fokus, for det er jo dig, det hele handler om. Det er jo dig, der har muligheden for at få penge mellem hænderne, og så endda på den nemmeste måde, man kan forestille sig.

Troværdighed tæller højest

Man kan godt være skeptisk, når man sådan får tilbudt hurtige lån med en lav rente. Særligt hvis man ikke har prøvet det før, men i stedet har prøvet at låne i banken, hvor det kan være en større sag at få et lån igennem. Det kender vi godt til, og hos Ferratum forstår vi forbrugeren.

Der er dog ingen grund til at tvivle: mange brugere har efterhånden vist glæde ved vores service, og det er ikke dokumentation, der ligger hengemt i mørke skuffer eller som kun må beskues af særlige personer. Se blot på vores Trustpilot-side.

Hvis du nu er blevet bare en anelse overbevist, er det godt. Det var i al fald det, der var meningen. Men måske sidder du nu og spekulerer på, hvem der dog finder ud af, hvor meget jeg har lånt, og hvad pengene skal bruges til – bare rolig, Ferratum lover ikke at sladre til nogen. Så længe du er fyldt 23 år og ikke er opført i RKI eller Debitor Registret, er vi sådan set tilfredse. Det er alt, vi har behov for at vide. Her efter kommer pengene ind på din konto, og du kan frit bruge dem på lige, hvad du har lyst til.

Det gælder også, at du selvfølgelig ikke behøver at holde inde efter et enkelt lån. Du kan låne igen og igen, så længe betalingsfristerne overholdes. Hvis du derfor tit har brug for ekstra penge, uagtet om det er et lille eller stort beløb, så er det bare at ansøge, og så skal vi nok sammen finde ud af at få lavet det bedste lån til dig. Det handler bare om at komme i gang, og så er det sådan set lige til.

Find ud af Ferratum

På vores hjemmeside ligger alle de informationer, der er nødvendige for at komme i gang med et lån. Sidder du alligevel tilbage og er i tvivl om noget, usikker på låntypen eller måske noget helt andet, så har vi lavet en Youtube-video til dig.

Vi har yderlige en side med FAQ-side med ofte stillede spørgsmål. Dermed er det nemt at finde svar, hvis du brænder inde med et spørgsmål: https://www.ferratum.dk/faq
Yderligere spørgsmål modtages gerne af vores kundeservice: https://www.ferratum.dk/kontakt

Som det muligvis fremgår allerede nu, er der ingen små tekster, man kan overse. Der er ingen mærkelige regler eller en masse læsestof, man behøver at sætte sig ind i. Bare simple, hurtige og troværdige løsninger, du kan benytte dig af igen og igen.

Lån penge let hos Ferratum.

Hos ferratum er det let at låne penge til det du gerne vil have. Langt de fleste går og og drømmer om at rejse, købe et større fjernsyn, eller købe sig en ny bil. Det har du muligheden for ved ferratum. Du kan låne fra 500 kr. til 6000 kr., hvis det er tale om et mikrolån, hvor du betaler tilbage inden for 45 dage. Det er nemt og det er hurtigt. Dette kan være en god måden lige at overleve det sidste af måneden, især hvis man er på SU. Ferratum udbyder altså det her løn for blandt andet at kunne tilbyde et lån til folk der står og mangler penge her og nu. Ferratum giver dig også muligheden for at låne op til 15.000 kr. på en kassekredit. Og her opkræver Ferratum ikke et etableringsgebyr. Samtidig giver Ferratum dig en lavere rente. Det kan altså være en fordel at tage denne type lån.

Der kan være mange grunde til at låne 15.000 kr. hos Ferratum. For det første er det nemt og så er det hurtigt. Det pludselig at stå med 15.000 kr. kan åbne helt nye døre. Man kan komme ret langt med 15.000 kr. Man kan tage ud og rejse – til Indien eksempelvis. Der kan man bor for 40-50 kr. om dagen – det er altså er altså rigtig mange dage for 15.000 kr. Så i stedet for at gå og spare op i månedsvis, kan man bare lige kontakte Ferratum, og så er det bare at tage det første fly til New Dehli. Ferratum giver dig derfor også muligheden for at være spontan. Man har måske brugt hele sin opsparing og kan derfor ikke tage kæresten med til Paris, eller med drengene med til Golden Sands. Det giver Ferratum dig mulighed for. Så er det slut med at sig nej til alt det sjove. Det er jo penge der sætter de fleste begrænsninger.

En lille historie fra det virkelige liv.

For tre år siden skulle 3 drenge ud at rejse. De spurgte Kristian om han ikke skulle med til Thailand – det kunne han desværre ikke, da han ikke havde pengene til det. De tre drenge tog altså afsted alene. De rejste Thailand rundt, de red på Elefanter, sprang bungee jump, kørte racerbil, de prøvede river rafting, de kørte ATV, de var på verdens smukkeste strande, de tog i byen og drak øl, vodka, rum, tequila, røde, blå, gule orange, violette cocktails. De boede på 4 og 5 stjernede hoteller. De manglede ingenting. De levede som konger i to uger. Da de kommer hjem fortæller de Kristian om deres tur. De var ellevilde. Kristian misundede dem helt vildt. Med Ferratum, havde han ikke gået glip af den rejse og oplevelse, som de andre drenge stadig taler om den dag i dag. Ferratum giver dig altså virkelig muligheden for at opleve, selvom du ikke har pengene her og nu. Det er jo synd at an skal gå og undvære oplevelser med dine venner – bare pga. penge.

Ferratum giver dig også mulighed for at give dig materielle goder.

Man studerer og man har brugt alle sine penge i sommerferien. 3. Semester skal til at begynde og man har ikke flere penge til bøger. Man skal til at bruge 3000 kr. på bøger, for at kunne købe de bøger man skal bruge for at få en uddannelse. Cyklen er desuden slidt ned og den skal repareres konstant. Ens løn er ikke nok til at dække udgifter til nye bøger og en ny cykel, der jo gerne må være lidt smart, og så må den gerne kunne golde studiet ud, så den koster måske 5000 kr. Man står altså pludselig og mangler 8000 kr. Lønnen og SUen går til mad og faste udgifter, mor og far har lige lige 8000 kr. så hvad gør man? Man ringer naturligvis til Ferratum, og man har pengene efter få dage, hvis man bliver godkendt. Det er lige før der er tale om et sikkerhedsnet. Med et opkald kan alle bekymringer være væk – man kan stå med en splinter ny cykel og alle de nødvendige bøger til studiet. Lån det nødvendige til de sidste af måneden, eller lån til en ny cykel. Du bestemmer.

Gokredit

Sådan kan Gokredit komme dig til fordel

I Danmark er vores samfund struktureret sådan, at hvis vi gerne vil have nogle dyre ting eller f.eks. købe et nyt hus eller en ny bil, så gør man det ofte gennem et lån. Det giver en del fordele, da man så kan få glæde af denne nye ting lige med det samme, hvorimod man så betaler af over længere tid. Det er en fordel når alternativet er, at man skal bruge mange år på at spare op, hvorefter man så kan købe det man gerne vil have.

Det er selvfølgelig en smule dyrere at låne, men man får samlet set meget mere glæde ud af de penge man har, da man får glæde af sine produkter meget hurtigere. Det er dog ikke længere kun til dyrere ting man kan låne penge, da det også er blevet populært at låne penge til mindre ting såsom en computer eller en dyr tandlægeregning. Disse lån vil ofte være meget nemmere at få, men kan også være en smule dyrere at betale tilbage, da der ofte er fok, som ikke betaler til tiden og man derfor skal kunne få forretningen til at løbe rundt.

Hvad er Gokredit?

En af de virksomheder, som tilbyder den type lån, hvor man kan låne mindre beløb er Gokredit. De tilbyder lån af forskellige størrelser, men alle i omegnen af 5000 kr. Du kan altså ikke låne til en ny bil eller en ny garage, men du kan låne til f.eks. en ny computer til studiet eller en ny opvaskemaskine i huset, hvis ikke man har alle pengene kontant, til at gå ud og købe sådan nogle ting. Gokredit fungerer altså derfor på en måde som en bank, hvor man kun kan optage et lån. Du betaler naturligvis afdrag og renter på lånet og prisen vil ofte ligge lidt højere end andre lån, da virksomheder som Gokredit tager en større risiko. Det er nemlig meget nemmere at optage lånet.

I banken skal man normalt igennem en hel ansøgningsproces, men ved mindre lån som hos Gokredit stilles der kun nogle tekniske krav og der stilles altså ikke spørgsmål ved, hvad pengene skal bruges til, så længe du bare kan betale dem tilbage. Det er en af de vigtigste pointer ved denne type lån, hvis ikke man vil ende med problemer: Sørg for at betale dine afdrag til tiden, da det ellers bliver en meget dyr fornøjelse.

De to forskellige typer af lån

Gokredit tilbyder overordnet set to typer af lån, som også tilbydes mange andre steder. Det første er et kviklån, som er et lån på omkring en 10.000 kr. eller under, hvor man har en relativt kort periode på måske et par måneder. Et kviklån ordnes oftest via computeren og inkluderer NemID og andre metoder for at verificere din identitet. Den anden type af lån man kan tage er et SMS-lån. Det fungerer sådan, at man ikke behøver adgang til computeren, men i stedet kan optage lånet via telefonen, hvorefter pengene ret hurtigt vil lande på din konto. Her vil det dog ofte være mindre beløb end et kviklån og løbetiden vil som regel også være kortere.

Hvad kan man bruge Gokredit til?

Spørgsmålet kommer så, hvilke situationer kan man bruge Gokredit og deres forskellige lån i? En ting man skal huske på er, at du skal ikke bruge Gokredit til at få økonomien til at løbe rundt derhjemme. Det er ikke på nogen måde holdbart og vil ende med, at det bliver meget dyrt for dig.

Du kan dog godt bruge Gokredit til mange andre ting, såsom uforudsete udgifter eller måske nogle nye og lækre ting, du gerne vil have. Måske er der udkommet en ny telefon, som du godt kunne tænke dig eller du har måske være til tandlægen og det blev en del dyrere end du havde regnet med. I sådanne situationer er Gokredit den helt perfekte løsning.

De forskellige krav til at optage et lån

Man skal dog huske på, at der er en del forskellige krav, når man sådan skal optage et lån. Der bliver lavet en samlet vurdering af dig og hvorvidt du er kreditværdig eller ej. Hvis der vurderes, at du ikke kan betale pengene tilbage, så vil du heller ikke få et lån.

Hotlån

Optag lån nemt og hurtigt ved et hot lån

Vi lever i en tid, hvor man hurtigt kan støde ind i uforudsete udgifter, hvor man hurtigt kan befinde sig i en situation, hvor man mangler penge til noget bestemt. Det kan naturligvis være en rigtig irriterende situation, særligt da det er langt fra alle, som ligger inde med en opsparing, der kan dække alting. Derfor kan man komme i en situation, hvor der er brug for at låne lidt penge, hvor det gerne skal gå hurtigt og bekvemt.

Der kan være mange årsager til, at man pludselig står i en situation, hvor der er behov for lidt ekstra på kontoen – det kan være bilen går i stykker, køleskabet ryger eller man måske bare ønsker at få sig lidt ferie. Uanset hvilke grunde man måtte have, så kan man nemt og hurtigt låne penge, uden at skulle retfærdiggøre, hvad de skal bruges til. Det er udelukkende en privatsag, hvad pengene skal bruges til og det behøves man altså ikke oplyse nogen steder.

Lån penge igennem en internetforbindelse

For at kunne optage sig et lån, skal man blot have en computer, en internetforbindelse og ens NEM-ID klar. Det er sådan set de eneste ting, man skal have styr på, for at kunne ansøge om at få et lån. I begyndelsen skal man sende sin ansøgning af sted, når man skal finde ud af, om man kan optage et hot lån. Det er en proces, som er utrolig enkel og nemt at gribe an. Selve ansøgningen foregår helt anonymt og man skal blot svare på en lang række spørgsmål omkring ens finansielle forhold, for at afklare om man er berettiget til at optage lån eller ej.

Man skal dog hæfte sig ved, at den ansøgning man udfylder, på ingen måde er bindende – det vil sige, hvis man er i den situation, hvor man bliver godkendt til at optage et lån, så kan man til hver en tid altid takke nej, hvis man har fortrudt det. Selve ansøgningen foregår helt anonymt og det er en meget enkel proces, som hurtigt kan udfyldes.

Få svar på dit hotlån med det samme

En af de største fordele ved dette type lån, er hvor kort hele låneprocessen er. Hvis man tager en beslutning om, at nu skal der lånes penge til noget, så kan man gå ind og ansøge og faktisk side tilbage med et svar om 5 minutter eller mindre – selve evalueringen af ansøgningen bliver ordnet inden for 30 sekunder, man får altså besked med det samme, om det er muligt at optage et lån. Hvis man får godkendt sit lån og gerne vil have det, så skal man blot have sit NEM-id klar og underskrive med det som dokumentation online.

Det hele foregår altså over ens internetforbindelse, og man skal ikke til at sende nogen dokumenter afsted eller lignende besværligheder – man sætter sig blot hen til computeren med sin kaffe, ansøger om lånet og ligeledes underskriver med det samme. Det bliver ikke nemmere, når der skal optages hotlån. En samlet låneproces har aldrig været hurtigere og det er derfor blevet langt nemmere nu, da man får svar med det samme. Der er derfor ingen ventetid eller irriterende afslag, som man får efter lang ventetid – det hele bliver ordnet med det samme.

Hotlån er et nemt og overskueligt lån

En anden god ting, ved denne type lån er, at der ikke er nogen ’skjulte overraskelser’ så at sige. Man kan meget hurtigt skabe sig et overblik over, hvad dette type lån er. Hvis man kigger på hjemmesiden, kan man hurtigt regulerer hvor mange penge, man ønsker at låne – dernæst viser hjemmesiden, hvor meget man skal afbetale om måneden, samt hvor meget renten er på. Som kunde kan man derfor vide sig sikker på, at hvis man ønsker at anvende dette type lån, så er der intet, der står skrevet med småt og dermed kommer til at overraske en på en dum måned senere hen.

Tværtimod er det hele skrevet overskueligt op, så man er sikker på, at man  er fuldstændig velinformeret fra starten og ved, hvad omkostningerne kommer til at være. Hotlån er en meget nemt måde at låne på, da det hele foregår over internettet, samtidigt med det er meget enkelt at finde ud af.

Kvikfinans

Lån mellem 3000 kroner og op til 75 000 kroner hos Kvikfinans

Hos Kvikfinans er det muligt at låne mellem 3000 og 75 000 kroner. Det er muligt, at vælge en løbetid på mellem 12 og 72 måneder. Derefter kræves der ingen sikkerhedsstillelse ved et forbrugslån hos Kvikfinans, hvilket er én af virksomhedens forretningsidéer. Derudover er Kvikfinans forretningsidé, at det skal være enkelt at låne penge. Virksomheden samarbejder med et af Danmarks førende finansieringsselskaber, hvilket skal være med til at opfylde virksomhedens mål om, at kunne tilbyde de bedste lånemuligheder.

Dette skal Kvikfinans vide for at du kan låne

For at man kan låne hos Kvikfinans skal virksomheden vide, hvor meget man, som kunde, ønsker at låne og over hvor lang tid man ønsker at afdrage på lånet. Derudover skal kunden oplyse om nogle personlige oplysninger såsom for- og efternavn, CPR-nr., adresse, postnummer (hvor længe man har boet netop her), mobilnummer, civilstand, antal hjemmeboende børn, antal biler i husstanden og om kunden er dansk statsborger.
Kvikfinans skal til gengæld ikke vide hvad pengene skal bruges til.

Dét koster det at låne hos Kvikfinans

Hos Kvikfinans er der en variabel debitorrente for et lån på 20,2 %, oprettelsesgebyr på 8 %, månedligt administrationsgebyr på 19 kroner og månedligt opkrævningsgebyr inklusiv betalingsservice på 15 kroner månedligt eller ved indbetalingskort på 29 kroner. Lånes der for eksempel 40 000 kroner til forbrug (annuitetslån) med en løbetid på 5 år er ÅOP på 26,4 %. På samme måde hvis, der lånes 20 000 kroner til forbrug med en månedlige ydelse på 588 kroner i 5 år, vil den samlede tilbagebetaling være på 35 303 kroner.

Sådan låner du hos Kvikfinans

På hjemmesiden www.kvikfinans.dk findes et ansøgningsskema, som skal udfyldes, hvorefter lånet enten godkendes eller afvises. Denne proces sker ud fra besvarelsen af ovenstående personlige oplysninger samt en kreditvurdering af kundens økonomi. Låneaftalen kan underskrives med enten Nem-ID (digital signatur) eller få lånepapirerne tilsendt. Det er muligt at fortryde lånet indenfor 14 dage. Disse 14 dage afregnes fra den dag som låneaftalen indgår.
Derudover må man ikke være registreret i RKI, man skal have en fast indkomst (den årlige indkomst skal minimum være 140 000 kroner) og for at låne 20 000 kroner eller derover kræves der dokumentation af lønsedler.

Anbefalinger om hurtig godkendelse af lån fra Kvikfinans

På Kvikfinans’ hjemmeside kan der findes nogle gode råd til hvordan man, som kunde, forhøjer chancerne for at få godkendt sit lån. Først og fremmest er det, ifølge Kvikfinans, en god idé, at være omhyggelig når ansøgningsskemaet udfyldes. Det er vigtigt at skemaet udfyldes rigtigt. Udfyldes eksempelvis mobilnummeret ikke korrekt vil ansøgningen automatisk blive afvist. Udfyldes tilmed også e-mail vil man få svar med det samme om ansøgningen er godkendt eller ej. Udfyldes e-mail derimod ikke, så modtager man først svaret på brev.

Det er tilmed, ifølge Kvikfinans, en fordel at være 2 parter om at ansøge om et lånet. Det kan for eksempel være sammen med en partner eller en ægtefælle. Det er ikke et krav, men det forøger hastigheden for lånet. Det er også en god idé, at tilpasse løbetiden til sin private økonomi. Løbetiden er på mellem 12 og 72 måneder, men det er bedst, at vælge efter hvor hurtigt, man med sin private økonomi kan betale lånet tilbage.

Er man allerede registreret i RKI, kan man på forhånd forudsige, at ens lån ikke bliver godkendt. Med ansøgningen er det for Kvikfinan muligt, at se om kunden står skrevet i RKI. Denne forudsætning gør at Kvikfinans ikke skal sætte sig ind i detaljerne om kundens private økonomi.

Til sidst anbefaler Kvikfinans at man låner det beløb som man har behov for. Det er ikke nødvendigt at låne lidt ekstra, hvis man har brug for mindre. Tilmed er det måske ikke muligt, at låne den enkelte kunde 50 000 kroner, men til gengæld muligt at låne 30 000 kroner ud.

Disse råd giver Kvikfinans sine kunder på hjemmesiden. Rådene er ikke en garanti for, at det ønskede beløb kan lånes, men er givet ud fra Kvikfinans egen erfaring på området.

Kontakt Kvikfinans

Kvikfinans kan træffes på telefon 42 57 57 50 eller pr. e-mail [email protected]. Derudover på adressen Ryesgade 74, 2100 København Ø.

L’EASY minilån

Lån til lige det du står og mangler med L’EASY minilån

Langt de fleste har hørt navnet L’easy, og har nok også set reklamerne i TV hvor den altid glade Peter kommer i en fart, når man har brug for at få leveret og installeret et produkt til billige penge. De færreste er dog klar over firmaets baggrundshistorie. Det er en dansk virksomhed med hovedkontor i Odense, der først og fremmest leaser og udlejer forbrugsgoder på lang sigt. Desuden er det en koncern med flere virksomheder under sig, også udenfor landet, f.eks. D:E:R i Danmark og Thorn i Sverige og Norge. L’easy ejer også dele af firmaet Inspiration og Wupti.com. Som sagt er det til stede i flere forskellige lande, f.eks. Sverige, Norge og Holland. Det kan være behjælpelig med produkter indenfor hårde hvidevarer, TV/DVD, lydsystemer, digitalkameraer, PC’er, mobiltelefoner og meget mere.

Man kan også få rådgivning eller finansiering, og naturligvis får man hjælp til installationen af de forskellige produkter. Man har altid 14 dages fuld returret på produkterne. Udover forbrugsgoder kan man igennem firmaet tage et lån, f.eks. L’EASY minilån, og få råd til lige det man står og mangler. Der tilbydes også andre typer lån, de såkaldte forbrugslån, hvor man kan låne et noget større beløb, f.eks. 50.000 kr. Her vil man opleve en lang løbetid på op til 72 måneder.

Hvad er L’EASY minilån?

De fleste har sikkert stået i en situaition, hvor man ikke kan få pengene til at slå til, og godt kunne have brug for lidt ekstra at gøre godt med. Måske er det for at købe drømmejakken eller TV’et på udsalg, eller fordi man ikke vil gå glip af en vigtig begivenhed i familien eller med vennerne. Med et L’EASY minilån kan man få et mindre lån fra 5.000 til 10.000 kr., der dækker alle ens behov. Man skal ikke stille sikkerhed, når man søger om lånet, og det kan bruges til lige det man har lyst til.

Hvis man vælger at underskrive lånekontrakten med ens NemID kan man endda fremskynde processen yderligere, og i løbet af ingen tid få beløbet ind på ens konto. Samtidig gøres der brug af et 100% sikkert system, og L’easy har 25 års erfaring indenfor området, så man kan roligt føle sig i trygge hænder. At tage lånet er nemt, for det hele gøres online, hvilket også betyder at man hurtigt får svar på om lånet er blevet godkendt.

Fordele ved at vælge et L’EASY minilån

Hvis man står i en situation, hvor man får brug for at tage et mindre lån, så er der mange fordele ved at vælget et L’EASY minilån fremfor andre. En af de største fordele er at der tilbydes en forholdsvis lang afdragsordning, hvor man kan vælge helt op til 36 måneders løbetid. På den måde skal man ikke stresse over at beløbet skal betales tilbage hurtigt, og jo længere løbetid man vælger, desto lavere vil det månedlige afdragsbeløb være. Det er utroligt nemt og sikkert at søge om et L’EASY minilån, og der går kun få minutter fra at ansøgningen er sendt afsted til at man får svar på om lånet bliver godkendt.

Desuden kan man bruge det lånte beløb lige til det man har lyst til, og der bliver ikke sat spørgsmålstegn ved det, som der ellers normalt gør, når man søger om et lån hos ens lokale bank. Her vil man også ofte skulle stille sikkerhed inden man bliver godkendt, men det er ikke tilfældet her. En ekstra service der gives til kunderne af L’EASY minilån er muligheden for at betale lånet af hurtigere end planlagt, og det koster ikke noget ekstra.

L’EASY minilån med krypteret forbindelse

Det er utroligt sikkert at tage et L’EASY minilån via hjemmesiden, da der gøres brug af en krypteret SSL-forbindelse. Man skal i processen med at søge om lånet oplyse en masse personlige oplysninger, blandt andet ens navn, adresse, årlige indkomst, beskæftigelse, m.m. Man kan dog føle sig tryg ved at oplyse omkring disse forhold, for der er ingen chance for at de havner i de forkerte hænder. En krypteret SSL-forbindelse er et sikkerhedssystem, der sikrer alle kundernes personlige oplysninger, som gemmes i en stor databank ikke engang L’easy har adgang til.

Leasy

Leasy – Hvem er det?

Leasy er en virksomhed som er beliggende i Odense, og som de selv siger sælger de kun kvalitets produkter. Deres markedsføring har virket godt på mange mennesker, idet de har et meget genkendeligt telefonnummer, nemlig 88888888, og det kan mange mennesker huske. Derudover har de haft Peter med i deres reklamer i mange år og det er også en ting som har fungeret godt for dem. Peter fungerer som en slags maskot for Leasy udadtil.

Leasy har en masse forskellige produkter, og de sælger både brugte produkter og nye produkter. Der er tre forskellige måder at købe sine produkter hos Leasy, ved at købe produktet nu og her, ved at lease produktet i 12 måneder eller ved at finansierer produktet. Når man køber et produkt nu og her, betaler man for varens pris som i alle andre butikker og derefter er produktet dit. Når man leaser et produkt skal man betale et beløb af hver måned indtil man har betalt produktets pris ud.

Udover produktets pris kommer der en rente oveni, så man kommer til at betale lidt ekstra for produktet i sidste ende, men det giver også mening når man tager i betragtning af de mister penge ved ikke at få penge for produktet med det samme. Det er muligt at dele betalingerne op i 12 måneder, her betaler man mere om måneden end hvis man leaser den i for eksempel måneder. Man kan også vælge at dele dem op i længere tid, hvor man kan vælge hvor meget man vil betale om måneden for det produkt man køber.

Leasy har som sagt mange forskellige produkter, men deres primære produktgruppe er hårde hvidevarer og elektronik. Når man køber brugte produkter hos Leasy, kan man være sikker på at produkterne stadig er i orden. De giver alle deres produkter et servicetjek inden de sælger deres produkter til kunderne, og dermed sikrer de sig at kunderne bliver tilfredse med deres produkter. Leasy vælger kun produkter ud fra visse standarder og hvis produkterne ikke lever op til deres krav, så bliver de sendt tilbage til deres leverandører. Det er en vigtig ting for dem at vide at de sender kvalitetsvarer ud til deres kunder, hvilket sparer dem for en masse tid og penge i det lange løb.

Leasy har opsat tre gode råd til hvorfor man skal købe hos dem, og det er det er altid kvalitetsvarer med lave ydelser, og derfor kan man få kvalitetsvarer til få penge om måneden. Derudover siger de at Peter leverer og installerer, og han kører ikke før at alting virker. Det er selvfølgelig ikke den Peter som man ser i fjernsynet som kommer ud til alle som køber produktet hos Leasy, men det er en som er lige så kyndig til at leverer den høje standard som de gerne vil have. Den sidste ting er at man kan få leveret når man tid, det vil sige både morgen, middag og aften, både i hverdage og i weekenden.

Lån penge hos Leasy

Lån er blevet en stor del af mange danskeres hverdag og noget som de fleste mennesker tager og dette er noget som Leasy også er med på. Her har de forskellige måder at låne penge på, den ene hedder L’easy lav rente lån og den anden hedder L’easy kontant lån. Ved L’easy lav rente lån kan man låne op til 50.000 kr. og der er hurtig godkendelse med NemID. Der vil blive foretaget en kreditvurdering som afgør hvor stor en rente der vil være på lånet og man bestemmer selv hvor lang en afbetalings periode man vil have. Ved L’easy kontant lån kan man låne op til 25.000 kr. og her gælder det samme som ved det andet lån at der er hurtig godkendelse med NemID.

Derudover vil der være en fair og saglig kreditvurdering at dig som låntager, og igen bestemmer man selv hvor lang en afbetalings periode man vil have. Afhængig af hvor meget man låner, kan der være fordele og ulemper i hvor lang tid man vil have før man skal tilbagebetale lånet. Derudover blander Leasy som ikke i hvad man bruger pengene til, man får dem ind på sin konto og kan bruge dem til lige det man har brug for.

Lånlet

Du står over for at skulle holde en konfirmation for 50 mennesker og kontoen er tom – hvad gør du? Du kontakter Lånlet og får et lån på 75.000 kr. Det er nemt og billigt. Løbetiden er fra 12 til 72 måneder. Du vælger altså selv hvordan du vil afbetale – det afhænger af DIN økonomi. Hos Lånlet får du svar med det samme og så har du pengene i morgen.

Der er masser af årsager til at låne op til 75.000 kr. det koster penge at leve og de færreste har 75.000 kr. stående. Det kan være du har en dyr hobby som eksempelvis at køre motorcros eller go-cart. Dette kan Lånlet også hjælpe dig med. Og så er der oveni købet penge til at se verden eller købe en bil. Det kan også være du vil have det sidste UHD-fjernsyn. Lånlet skaber altså virkelig muligheder for at købe det du går og drømmer om.

Det kan også være du vise din familie hvordan Afrikas dyreliv er. Tage ud på Safari. Stå op med familien i en lille lokal landsby, spise morgenmad med de lokale, og se solen stå op ude i horisonten, hvor der ingen lysforurening er. Det er kun din familie og de indfødte og en Jeep der står klar til at fragte jer rundt, der er til stede. Du ser lerhytterne med stråtag, den golde slette og de nøgne træer.

Du kan ikke være i et mere autentisk øjeblik. Du giver samtidig din familie noget de aldrig glemmer. De lærer at forstå kulturforskelle og hvordan det er at leve primitivt, uden strøm, uden rindende vand i køkkenet. Dine børn lærer hvad det vil sige virkelig at skulle arbejde for føden, og man ikke får alt foræret fordi man privilegeret. Med 75.000 kr. fra Lånlet har du denne enestående chance for at tage familien med ud at se savannen i Afrika. Se løverne helt tæt på, se hvor enorme elefanterne er. I ser hvor enorm en savanne er – noget man slet ikke kan forestille sig. I ser dyrene i deres naturlige omgivelser – ikke som i zoo hvor de er buret inde. Ring Lånlet og få svar med det samme og ta familien ud på en eventyrlig rejse. Med en løbetid på 72 måneder styrter det ikke hele budgettet under løbetiden.

Lånlet kan også give dig muligheden for at få dit drømmekøkken.

Langt de fleste mennesker holder af at lave mad – eller det er der i hvert fald ind i familien der gør. De fleste ved også at det er langt sjovere at lave mad i et moderne køkken hvor det er behageligt at være. Der er en ordentlig ovn, der varmer kontinuerligt. En ovn der kan give maden den tilpasse varme og det program der passer bedst til denne type kød, grøntsag eller frugt. Der er en opvaskemaskine der vasker ordentlig ren – og hurtigt oven i købet. Det er slut med at stå op til et køkken hvor der står service fra middagsselskabet fra aftenen før. Med 75.000 kr. fra Lånlet, kan du få et køkken hvor ALT er i orden.

Et stort amerikansk køleskab, hvor de er ismaskine, stor fryser og masser af køleskabsplads. Der er plads til storindkøbene – der er plads til at købe tilbuddene der normalt ikke er plads til. Der er helt sikkert også penge til marmorplade. En plade der holder for evigt og der kan tåle at blive brugt. Du har samtidig muligheden for selv at bestemme træsorten på elementerne. Lånlet giver dig altså virkelig muligheden for at få drømmekøkkenet. Et køkken der holder lige så længe som man har huset – samtidig med at huset stiger i værdi. Ring til Lånlet og ta ud og få et nyt køkken allerede i morgen.

Lånlet giver plads til at kunne leve.

Det kan være at stuen skal skiftes ud – det kan også være soveværelset skal have en ny seng – det kan også være begge ting. Det gælder om at sove godt om natten – det er trods alt en tredje del af dit liv du bruger i sengen, den skal derfor være perfekt for ikke at ødelægge den ryg der skal holde dig oprejst hele livet. Ring til Lånlet og få penge til den perfekte seng allerede i morgen.

Minilån

Minilån –en enkel måde at låne penge på

Det er blevet enklere at låne penge nu end nogensinde før. En af måderne hvorpå man kan låne penge er via et såkaldt minilån. Grunden til, at det er blevet så nemt at låne penge er, at der sker en større handel nationalt som globalt. Danskernes øgede tendens til internethandel og danskernes øgede behov for forbrug betyder, at man ofte må låne penge hvis det lige er sidst på måneden og der dukker et godt tilbud op.

Det er ikke altid, at man i sådanne tilfælde ønsker at gå til banken. Det er en langvarig procedure. Det er derfor man blandt andet har udviklet et koncept som minilån. Med minilån kan du låne et bestemt beløb online. Der er ikke forbundet administrative byrder hermed, som det ellers ses I fysiske finansielle institutter.
Herudover er et minilån hurtigere behandlet end en almindelig lånsesag i klassisk forstand.

Beløbene på et minilån

Med minilån kan du låne et beløb mellem 3000 og 75.000 kr. Du bestemmer selv din løbetid som kan være fra 12 til 72 måneder Prisen for lånet afspejles naturligvis også her.
Der er det ved et minilån, at man får svar meget hurtigt oftest med det samme, og låneproceduren sker online. Man skal blot udfylde navn, efternavn og email adresse. Når man har gjort dette så vil man modtage en mail med informationer om ens ansøgning. Herudover vil man også få nyhedsbreve der relaterer sig til minilån. Minilån er således en praktisk måde, hvor man kan få finansiering til dagliglivets forbrugsgoder.

Herudover kan minilån i princippet også finansiere lidt større ting såsom en bil hvis man kan holde den indenfor beløbsgrænsen på 75.000 kr.
Minilån betyder på den anden side også, at der stilles relativt få krav til den person der vil have minilånet sammenlignet med noget tilsvarende hos en almindelige bank.
For det første, skal man ikke være registreret i RKI. Derudover skal man være fyldt minimum 25 år og endelig skal man have en årsindkomst på minimum 120.000 kr. Opfylder man disse tre betingelser, så er man således godt på vej til at få et minilån som vil kunne dække ens forbrugsbehov.

2 personer til samme lån ved et minilån

Der er det ved det, at man også kan ansøge om at være 2 om lånet. Dette kaldes, at man har en medansøger på lånet. Har man en medansøger på lånet vil man typisk kunne få beviliget et større beløb. En medansøger kan f.eks. være en samlever eller en ægtefælle.

Som tidligere nævnt, er der få betingelser til låntageren af beløbet hos Minilån. Derudover begrænses et af kravene faktisk hvis er er tale om lån til og med 20.000 kr. Er det tilfældet så har man ikke brug for at indgive en lønseddel. Er der derimod tale om et lån på over 20.000 kr. ja så forholdet det sig anderledes for så vidt angår lønsedler. I disse tilfælde er der brug for en kopi af den seneste lønseddel. Kravene til lønsedlen er, at den skal dække en hel kalendermåned.

Det vil sige at hvis man har et arbejde hvor man får lønudbetaler hver 14 dag, ja så skal man indsende to lønsedler. Lånet bliver herefter udbetalt meget hurtigt, men afhænger selvfølgelig også af, hvor hurtigt man selv underskriver kreditaftalen. Kreditaftalen underskrives med nemID. Er der tale om et lånebeløb over de 20.000 kr., så bliver lånebeløbet også udbetalt hurtigt, men dog skal underskriften I disse tilfælde først registreres og lønsedlen kontrolleres. Herefter går der 1-2 bankdage, før lånet vil kunne ses på ens konto.

Får man penge til at tilbagebetale beløbet hurtigere, end man først har regnet, ja så er der intet til hinder for, at man foretager ekstraindbetalinger. Der er således heller ikke noget til hinder for, at man indfrier restbeløbet før tid. På den måde er minilånet indfriet før tid. Minilånene kan i mellemtiden bruges til mange ting.

De kan bruges til køb af møbler, inventar, tøj og smykker men Minilånene kan også bruges til mange andre ting. F.eks. kan man bruge et minilån hvis man vil købe en cykel. Man kan således få minilånet hurtigt og man kan se omkostningerne online. Dette gøres ved at trække på to linier som repræsenterer beløb og løbetid. På den måde kan man regne på, hvor meget man vil komme til at betale for den tid man har sit minilån.

NetCredit

Lån til det du står og mangler hos NetCredit

Uanset hvad, du end står og mangler eller har behov for, så er der mulighed for at låne penge hos NetCredit på internettet.

Hos NetCredit kan du, som kunde, låne op til 500 kroner til 10 000 kroner, som kan tilbagebetales i løbet af op til 5-30 dage. På NetCredits hjemmeside kan du vælge det ønskede lånebeløb og løbetid, og se hvad det endelige tilbagebetalingsbeløb og eventuelle renter ender ud i totalt, alt efter, om du er ny eller eksisterende kunde.

Det er ikke muligt at have flere lån på én gang, men et nyt lån kan optages, så snart det eksisterende er indfriet. Det er desuden muligt at tilbagebetale restlånet så snart det ønskes.

Første lån hos NetCredit er gratis

Hos NetCredit er først lån gratis, det vil sige, at den årlige debitorrente er 0 %, ÅOP 0 % og samlede kreditomkostninger er på 0 kr. Derefter har et lån, som er lånt over 30 dage, en debitorrente på 1023.9 %, ÅOP på 1023,9 % og samlede kreditomkostninger 880 kr.

Hvis det første lån betales tilbage til tiden, vil det maksimale lånebeløb, som der kan ansøges om, kunne forhøjes med 1500 kroner. Det maksimale lånebeløb beregnes blandet andet ud fra alder og antal af tidligere lånte beløb. Som ny kunde kan du altså låne 4000 kroner, efterfølgende 5500 kroner, derefter 7000 kroner, dernæst 8500 kroner og til sidst og fremefter er det højeste lånebeløb på 10 000 kroner.

Sådan gør du

Først tilgås NetCredits hjemmeside www.netcredit.dk. Det er et krav, at du, som kunde, registrerer dig på hjemmesiden, for at kunne optage et lån. Herefter vælges det ønskede lånebeløb samt ønsket løbetid. Herefter skal NetCredit bruge fulde navn, telefonnummer, e-mail adresse samtidigt med at, du skal besvare nogle få spørgsmål. Herefter gennemfører du din ansøgning med NemID og indsender den til NetCredit.

Du skal bruge dit NemID, fordi det er din digitale signatur og det er den, som beviser, at du er den, som du udgiver dig for at være. På den måde kan NetCredit kreditvurdere kunden på personlige oplysninger og behandle ansøgningen hurtigst muligt. Personlige oplysninger indeholder navn, PID-nummer, postadresse, e-mail adresse, telefonnummer, CPR-nummer og låneoplysninger. Disse personlige oplysninger bevares af NetCredit og sker i overensstemmelse med regler fastsat i persondataloven og hvidvaskloven.

Du skal dog ikke dokumentere med lønsedler, årsopgørelse og så videre. Hvis lånet bliver godkendt, modtager du lånedokumentet i din e-mail samme dag, som du ansøger om lån. Godkendes du vil lånebeløbet blive indbetalt på din konto indenfor et kvarter, hvis du har bank hos Nordea og har ansøgt om lån inden kl. 17 på en hverdag. Har du bank et andet sted, kan du forvente, at pengene er på din konto hverdagen efter.

Det er muligt, at låne når som helst på døgnet og ansøgningen vil blive behandlet i åbningstiden. Du skal dog være fyldt 20 år, have bopæl i Danmark og have NemID. Derudover må du ikke være registreret i RKI eller Debitor Registreret. Du skal også have en aktiv e-mail adresse, dansk telefonnummer og en bankkonto som tilhører dig selv personligt.

Hvis du fortryder dit lån, har du en fortrydelsesret på 14 dage ifølge kreditlovens paragraf 19. Fristen udregnes som udgangspunkt fra den dag aftalen indgås.
Sådan indfrier du lånet til NetCredit

Tilbagebetalingen kan foretages med enten en bankoverførsel over NetBank eller på et posthus. FIK-koden findes i regningen, som du vil modtage fra NetCredit ved oprettelsen af et lån. Hvis du har bank hos Nordea, kan NetCredit kunne se din indbetaling med det samme. Hvis du derimod benytter dig af en anden bank, kan indbetalingen ses den næst kommende hverdag.
Hvis ikke lånet kan indfries til tiden kan lånet forlænges med en løbetid på 14 eller 30 dage. Et forlængelsesgebyr skal dog betales senest på tilbagebetalingsdagen. I det tilfælde at låneaftalen misligholdes, vil lånet forfalde og få tilskrevet renter, omkostninger og gebyrer til øjeblikkelig tilbagebetaling

Kontakt NetCredit

NetCredit kan kontaktes på telenummer 88 442 222 eller på e-mail [email protected]. NetCredits åbningstider er mandag-fredag fra 10.00-16.00. Derudover på adressen Kronprinsensgade 18, 1306, København K.

Plutus

Hvem er Plutus?

Plutus er en virksomhed som udbyder lån til privat personer og de opererer med to forskellige slags lån, nemlig billig lån og forbrugslån. Billigt lån siger i sig selv at det skal være billigt, men der er mange former for hvad billigt er. Her er der især tale om renten på lånet, og det er også en af de vigtigste af grundene. Tager man for eksempel sms-lån så vil det ikke være et billigt lån, da renten på disse lån tit er høje, men det er også en hurtig måde at låne penge på.

For at finde et billigt lån er det en god ide at indsamle en masse tilbud fra forskellige lånegivere, for på den måde kan man finde de billigste lån. Hos Plutus er det nemt og hurtigt at låne penge, man får svar indenfor 20 minutter og pengene vil også komme hurtigt ind på ens konto hvis man bliver godkendt til et lån. Man kan låne alt fra 3.000 kr. op til 75.000 kr., her vælger man det beløb man gerne vil låne og så er det bare at ansøge om lånet.

Det tager under 5 minutter at ansøge, og derfor er det en hurtigt løsning hvis man har brug for nogle penge nu og her. Har man allerede et lån hos Plutus, kan det sagtens betale sig at samle flere lån hos dem, sådan er det hos mange lånegivere.

Procedure for at få bevilget lån hos Plutus

Der er fem trin man skal gå igennem for at låne penge. Første trin på vej til et lån er at du skal udfylde en ansøgning om at låne penge. Her er det lånebeløb, navn, e-mail, fødselsdato, civilstand, om man har andre lån og om man er registreret i RKI. Når man har udfyldt sine oplysninger trykker man på knappen lån penge nu og herefter bliver man sendt videre. Er man registreret i RKI kan Plutus ikke låne dig penge, og såfremt du er det, så skal du kontakte gældsrådgivningen for at finde ud af hvordan du skal forholde dig.

Det andet step er en fyldestgørende ansøgning og her er man blevet stillet videre til Express banks hjemmeside, hvor man nu skal udfylde informationer om dig selv, din eventuelle partner, bolig, økonomi, job forhold osv. Man kan med fordel ansøge om et lån sammen med sin partner, da det tit giver en bedre muligheder for at få et lån. Det er meget vigtigt at man udfylder formularen rigtigt, da banken bruger oplysninger for at lave en kreditvurdering af dig og din partner.

Det tredje trin er verifikation med NemID. Her handler det om at banken skal kunne verificerer dig og med NemID er det nemt for banken at gøre. Det foregår som alle andre steder når man bruger sit NemID og derfor er man sikker på at ens NemID ikke bliver misbrugt og det er sikkert at bruge. På denne måde giver man også banken lov til at tjekke om man er i RKI, for at sikre sig mod dette.

Det fjerde trin er resultat og godkendelse af ens låneansøgning. Indenfor for 20 min får man besked på om man er blevet godkendt til lånet eller om det er blevet afvist. Hvis man låner imellem 3.000 kr. – 20.000 kr. og man bliver forhåndsgodkendt til lånet skal man logge ind via det link man har fået på mail med sit NemID. Her kan man se sin kontrakt og alle tydelige informationer omkring kontraktens ting. Til sidst skriver man kontrakten under med sit NemID. Er lånet mellem 20.000 kr. 75.000 kr. skal man indsende sin seneste lønseddel, for at banken kan se hvor meget man tjener.

Er man registreret i RKI, så bliver ens ansøgning afvist med det samme, og det er ikke muligt for dig at låne penge hos Plutus eller nogen anden bank.
Det sidste trin er udbetaling af lånet. Når man har fået godkendt lånet og været inde at skrive under med sit NemID er pengene på vej til ens konto, og de vil være der indenfor kort tid. Man får udbetalt lånet til sin Nem konto, og det er ikke muligt at vælge andre konti, da det er denne konto man bruger til løn osv. Er der spørgsmål kan man altid kontakte Plutus.

Robot lån

Hurtigt og nemt med Robotlån

Robotlån A/S forhandler låneprodukter på det danske marked, der udbydes af firmaet Ekspres Bank A/S. Det er dog ikke en del af firmaet, men formidler blot deres produkter. Ekspres Bank er til gengæld en del af LaSer Lafayette Services, der udover Danmark også opererer i Frankrig, Polen, England, Irland, Holland, Belgien, Portugal og Spanien. Ekspres Bank har eksisteret siden 1987, og er en af de største låneudbydere på det danske marked, samt en af de mest erfarne.

Med Robotlån kan man tage et såkaldt Ekspreslån på mellem 3.000 og 75.000 kr. Denne lånetype adskiller sig en smule fra de såkaldte minilån eller kviklån, der kendetegnes ved at man som låntager ikke stiller sikkerhed, og kræver at man i løbet af kort tid tilbagebetaler lånet. Selv om det går hurtigt at taget et Robotlån, så er der visse krav der skal opfyldes.

Sådan foregår et Robotlån

Inden man overhovedet kan ansøge er det vigtigt at opfylde visse krav. Man skal være fyldt 18 år og myndig, og have en indkomst på over 150.000 årligt. Man må ikke være registreret i RKI/Experian eller Debitor Registret, og man skal have fast arbejde. Når man sender en ansøgning foregår det maskinelt, da omkring 90% af ansøgningerne ikke kræver manuel behandling, og der vil således komme et automatisk svar, der godkendes straks, uanset tidspunktet på dagen.

Nogle gange kan det dog ske, at ansøgningen skal behandles manuelt, og dette vil normalt ske i løbet af 15 minutter, hvis man altså søger i tidsrummet 09.00-20.00 på hverdage og 09.00-18.00 på lørdage. I selve låneansøgningen hos Robotlån er der en del processer. Man starte med at udfylde ansøgningen online, og sender den afsted. Herefter vil man modtage en godkendelse, typisk efter 1-2 minutter. Næste skridt er at modtage en låneaftale til godkendelse via email.

Ansøgeren klikker blot på linket i e-mailen, og godkender aftalen ved at underskrive med NemID. Det er dog vigtigt at være opmærksom på, at hvis det drejer sig om mere end 20.000 kr., så skal ansøgeren også sende en indscannet kopi af en lønseddel vedhæftet som svar på den e-mail der modtages. Beløbet overføres til ens NemID-konto, og vil være til rådighed den første efterfølgende hverdag. Debitorrenten er på 13,53% (efter 33,3% skat og 20,2% før skat), variabel rente. ÅOP, som er de årlige omkostninger, vil ved et lån på 20.000 være på 28,20%, hvis det fordeles på 60 måneder. Hvis man tager et Robotlån, så har man til enhver tid mulighed for at opsige lånet og indfri gælden.

Robotlån: Hvad er et kviklån?

Robotlån er en form for forbrugslån, og kan også sammenlignes med de såkaldte kviklån (også kendt som mikrolån, ekspress lån, minilån, m.m.). Der er her tale om mindre lån på 100-10.000 kr., hvor låntageren ikke stiller sikkerhed, man ikke skal redegøre for hvad pengene skal bruges til, og hvor et af kravene er at lånet skal tilbagebetales indenfor forholdsvis kort tid. Ofte tilbydes denne slags lån af internetbanker eller andre finansielle virksomheder.

Processen med at tage et Robotlån er den samme, men her har man mulighed for en længere løbetid, inden lånet skal tilbagebetales, og det drejer sig om større beløb. Man bruger dog stadig en PC eller smartphone til at ansøge, og renten er stadig forholdsvis høj, som ved et kviklån. At tage et lån, hvor man hurtigt kan have pengene mellem hænderne, og ikke skal i kontakt med en bank og igennem denne proces kan være en kæmpe fordel, når man står og mangler penge akut, mest af alt hvis man en måned ikke kan få det hele til at køre rundt. Den høje grad af anonymitet, at det er så enkelt og det at man selv kan bestemme hvad pengene skal bruges til gør Robotlån meget tiltalende.

Man skal selvfølgelig altid overveje om man har den økonomiske baggrund i orden, for at kunne tage denne type lån, og det er også derfor ikke alle kan tages i betragtning og godkendes, især når det drejer sig om større beløb. Man kan hurtigt komme ud i en uoverskuelig gæld, der ikke kan tilbagebetales, og det er især en dårlig idé at tage et lån for f.eks. at betale af på et andet lån. Det vil blot forværre situationen.

Santander

Vælg sikkert – vælg Santander

Står du og skal ud for at investere opsparingen eller den store arv?  Er du i tvivl om, hvordan og hvorledes en større investering skal håndteres? Så er du kommet til det rigtige sted. Santander er en del af et større netværk – Banco Santander, som er en af de største bankgrupper i verden – og der arbejdes konstant for at forbedre oplevelsen for kunden hele vejen rundt. I kraft af størrelsen har Santander mulighed for at levere en fordelagtig løsning, der passer til dine specifikke behov, og så oven i købet med meget fornemme vilkår. Dette er naturligvis kun muligt, fordi netværket er så enormt: 185.000 ansatte over hele spektret og over 110 mio. kunder i 40 lande.

Dét er noget, der gør en forskel for kunden og altså også på de priser, der kan tilbydes.

Santander arbejder hele tiden på at blive bedre. Ikke bare bedre, ment som at få mere på bundlinjen, men bedre på alle områder, man kan tænke sig til, og specielt når det gælder leveringsdygtighed af holdbare løsninger, kundebetjening, og medarbejderforhold. På disse punkter er vores bank rigtig gode, men vi kan blive endnu bedre.

”Driven to deliver more” er mottoet. Der skal igen lægges vægt på, at det er hele vejen rundt, det gælder – ikke kun på enkelte punkter. Gennem fornyelse, innovation og optimering kan vi nå vores mål. Det er ikke nogen let vej, for der er altid plads til forbedring, det bliver aldrig et færdigt projekt eller et færdigt stykke arbejde. Det er Santanders vision, at denne forestilling skal række langt ind i fremtiden, og der skal arbejdes hårdt hver evig eneste dag på at lykkes med visionen.

Jo bedre det bliver, jo sværere bliver det nemlig at se de steder, man kan optimere, innovere og forbedre eller gøre mere profitable. Men netop på grund af virksomhedens status som ledende inden for sektoren og i kraft af størrelsen er det muligt.

Samarbejde for livet med Santander

Hos Santander bestræber vi os ikke på at opnå kortsigtede mål for vores kunder. Jo, det vil vi hellere end gerne, men vi er mere interesserede i at invitere kunden ind i vores univers med en meget længere tidshorisont. Ment på den måde, at når en ny kunde kommer til os, indledes med det samme et arbejde og en fælles plan for kundens mål på kundens præmisser. Vi leverer en løsning – den bedste af slagsen – men hvis den enkelte kunde alligevel har særlige ønsker, som vi kan imødekomme, bestræber vi os på at gøre det så godt som muligt. Gennem et mangeårigt samarbejde kan man sikre, at både begge parter får mest muligt ud af det. Og hvorfor kommer man i virkeligheden til en bank? Man vil gerne have mest muligt ud af pengene, man vil gerne strække den sidste krone lige lidt længere, eller opnå det højeste afkast. I Santander tror vi på, at det er muligt.

Santander er lig med troværdighed

Vi ved, at efter krisen fra 2008 og frem er det svært at være kunde i en bank. Man spekulerer måske på, om banken er troværdig. Derfor er det sandelig også svært at være bank. For at imødekomme kunden vil vi stå som den troværdige bank. En ærlig bank med positivt syn på den kommende tid, hvor verden er på vej ud af en af de største finansielle kriser i nyere tid. Dét er vi klar over, og vi arbejder på at styrke vores troværdighed ved at være ærlige, transparente og reelle i hele vores arbejde som en del af et stort netværk.

Vi arbejder ud fra denne overbevisning hver dag, og vi synes da også, at vi er nået et stykke hen ad vejen. For eksempel da vi sidste år i juli – helt præcis den 11. juli 2014 – blev udnævnt til Vesteuropas bedste bank, eller da vi blev udnævnt til en 7. plads over bedste arbejdspladser i Danmark.

Vi er selvfølgelig ikke færdige: i fremtiden må der arbejdes hårdt for at blive endnu bedre, og vi har da eksempelvis også en målsætning om at komme til at ligge helt i toppen som den bedste arbejdsplads i landet. Og det vil kæmpe for, indtil vi når i mål.

Selene Finans

Få råd til en til mere med Selene Finans

I sin tid var det stort set kun banker man kunne låne penge hos. Der var altså kun én ting man kunne gøre, hvis man ville have penge til at bygge et hus eller starte en virksomhed. Så måtte man ned i banken og forsøge at forklare sig ud af, at det var en god idé. Sådan er det dog ikke længere, for der er opstået et behov for penge, hvor man ikke skal vente i evigheder. Folk er villige til at betale lidt ekstra og får til gengæld pengene lynhurtigt.

Det er nemlig ikke længere nogen hemmelighed, at hvis man har lyst til at få nogle nye ting eller starte noget i vores samfund, så koster det penge. Der er ikke noget der er gratis og det er kun meget sjældent, at man finder noget der er billigt. Derfor er der altså ofte brug for, at man kan låne sig nogle penge med kort varsel – og det behov har Selene Finans gjort en dyd ud af at fylde, så du kan få penge lige nu du har brug for dem – ikke når banken synes du har brug for dem.

Tag lån til rejsen eller til bilen

Hvis man i dagligdagen slider og slæber for, at økonomien og hverdagen kan fungere, så bliver man efterhånden en smule træt. Man bliver måske stresset eller får måske bare for meget at se til, så man bliver helt udkørt og har brug for en pause. Der kan være mange grunde til, at man har brug for at lave noget andet end bare lige at arbejde med den specifikke ting hver evig eneste dag. Nogle gange er der brug for, at man virkelig kan komme på ferie og bare koble fuldstændig fra, så man næsten er et helt nyt menneske når man kommer tilbage og virkelig er klar til at gribe dagen.

Hvis det lyder som noget du godt kunne tænke dig, så har du sikkert også fantaseret om alle de steder du gerne vil hen – men økonomien ikke lige rækker til. Heldigvis kan du med hjælp fra Selene Finans optage et lån, så du lige pludselig har muligheden for at tage på nogle rejser, som du ellers ikke ville komme på. Om det er et kort ophold på et hotel til 3000 kr. eller en stor rejse til 35.000, så kan du nemt og bekvemt låne pengene til det.

Hvis det måske ikke lige er rejsen du er efter, så har du måske lyst til en ny bil, så du kan nyde din daglige køretur lidt mere og ikke skal trækkes med en gammel spand nogle har valgt at kalde en bil. Selene Finans ligger i den lave ende, hvis det er bilen du vil have, men man kan bestemt komme et langt stykke af vejen, hvis det er en af de nyere mikrobiler man har tænkt sig at investere i.

Kickstart din virksomhed med et lån

Det er dog ikke alle der fokuserer på den private side af forbruget og i stedet tænker lidt mere i business-verdenen. Man kommer nemlig ikke uden om, at hvis man vil starte en virksomhed – uanset typen – så kommer det til at koste penge på den ene eller anden måde. Hvis ikke andet, så bare det at stifte en virksomhed koster nogle penge i gebyrer og andet godt. Man kan godt skrabe afsted med en meget lav beholdning i pengekassen, men det er bestemt ikke optimalt.

Så sparer man nemlig over hele linjen og det kan faktisk være skadeligt for virksomheden. Måske købe man ikke lige de bedste produkter eller fik en advokat, som sjuskede lidt for meget med kontrakterne og så kan man lige pludselig stå med meget store problemer på hånden. Derfor kan det stærkt anbefales, at hvis man står over for at skulle starte en virksomhed, så tager man lige et lån først, så man kan få løbet virksomheden ordenligt i gang. Det fungerer nemlig som en form for kickstarter til virksomheden, så man kommer hurtigt fra start og ikke skal gå på kompromis med den service eller det produkt man leverer. Så hvad enten det er til den private verden eller din egen virksomhed, så er Selene Finans løsningen.

Sparxpres

Vi kan alle komme ud for at man står og mangler nogle penge med det samme. I sådanne tilfælde vil man nødigt skulle til at igennem en bank, da det ofte vil være en meget tidskrævende proces og som i rigtig mange tilfælde ender ud med, at man faktisk ikke kan få lov til at låne noget som helst alligevel. Det vil altså sige, at man har spildt sin tid og ikke fået noget som helst ud af det. Man vil med andre ord stadig stå og mangle de penge, som man ønskede at låne til at starte med.

Alt det kan man dog have været foruden hvis man i stedet for at være gået i banken havde taget kontakt til Sparxpres i stedet. Det er en del af Spar Nord, som faktisk har hele 78 filialer fordelt over hele landet. Man kan derfor vide sig sikker på, at man låner penge fra en pålidelig kilde, og samtidig et sted som har specialiseret sig i at låne penge ud til folk, der har stået og manglet. Sparxpres har som sagt rigtig stor erfaring med at låne penge ud, og de har faktisk gjort det siden 1991 og har dermed hele 24 års erfaring på området.  Det er rigtig mange år, og det vil derfor også være svært at finde en anden virksomhed, der har så stor erfaring og det vidner også om en velfungerende virksomhed når den har været i stand til at eksistere i så flot stil i så lang en årrække.

Hvor meget kan man låne?

Man skal ikke have den opfattelse, at man kun kan låne småbeløb hos Sparxpres. Man kan naturligvis sagtens låne lidt penge hvis det kun er en smule kapital, som man står og mangler, men man kan sandelig også benytte sig af dem hvis man står og skal låne et noget større beløb. Det er således muligt at låne helt op til 50.000 kr. hvor der vil være en tilbagebetalingsfrist der lyder på 60 måneder. Det er altså muligt at låne et rigtig stort beløb, men samtidig også have rigtig god tid til at få betalt de lånte penge tilbage. Man skal derfor ikke frygte efterspillet, da man hos Sparxpres har rigelig tid til at få skaffet de penge, som man skal have tilbagebetalt. 60 måneder er jo

Spar tid

Som tidligere nævnt vil en tur i banken med et ønske om at låne penge være en tidskrævende handling. Desuden vil man ofte komme ud for at bankmanden ikke ønsker at låne en pengene, og man kan derfor føle at man nærmest er nødt til at tigge og bede. Det kan være en virkelig ubehagelig situation at befinde sig i, så derfor bør man kraftigt overveje og turen til banken overhovedet er forsøget værd. Når man skal låne ved Sparxpres er man i hvert fald fri for det besvær.

Her skal man således ikke møde op på nogen adrese og forklare sig selv. Det eneste man skal gøre er at udfylde et låneansøgningsskema. Herefter vil dette skema blive evaluret og behandlet over internettet, og imens det står på kan man i stedet bruge sin tid på andre ting og sager. Når behandlingen er færdiggjort vil man få besked derom Hele denne proces vil typisk være overstået på kun et par timer. Det vil altså sige, at man lynhurtigt kan finde ud af om man kan låne pengene eller ej, og så er man også helt fri  for at skulle tage en ubehagelig tur ned i banken.

Sparxpres kan hjælpe med at realisere ens drømme her og nu

Så uanset om det er et lån til en ny bil, til drømmerejsen, til huslejen, til brylluppet eller om man bare gerne vil have lidt større økonomisk frirum i en periode, så er Sparexpres altså et absolut glimrende mulighed for at realisere sine drømme. Det kan derfor varmt anbefales at tage kontakten. Før man ved af det har man måske sikret sig det lån og dermed de penge, som man går og drømmer om. Og de penge skulle meget gerne være med til at man kan få fat i de ting man måtte gå og ønske sig.

Vivus

Vivus er et mærke under 4finance ApS, der tilbyder kortfristede lån, eller såkaldte kviklån, til den danske befolkning. Firmaet har hovedkontor i København V, og har været online siden 18. april 2012. I dag har de mere end 70.000 kunder og 24 medarbejdere der arbejder med kundeservice, økonomi, jura, support, m.m. 4finance er en international udbyder af lån, der opererer i mere end 12 forskellige lande med mere end 2.000.000 kunder på verdensplan.

Derfor kan man på mange måder sige at Vivus er en lille dråbe i havet, der giver en specialiseret service til de danske kunder. Mange tilfredse kunder har anmeldt dem på Trustpilot, hvor der er givet hele 5 stjerner, hvilket er den højeste score for en privat lånevirksomhed i Danmark. Det beviser at man kan stole på firmaet, da man aldrig ville kunne opnå sådanne tal, hvis man bruger alle mulige tricks og uærlige metoder til at få fat i kunderne. Ser man på statistikker, så er den gennemsnitlige ventetid for at komme igennem til kundeservice kun 12 sekunder, mens gennemsnitsalderen for en kunde er 35 år. Der afvises omkring 25% af alle ansøgere, og der er omkring 30.000 besøgende på internetsiden om måneden.

Vivus: Kreditvurdering og sikkerhed

For at kunne blive taget i betragtning til et lån hos Vivus vil man blive kreditvurderet digitalt og objektivt, og noget af det firmaet sætter meget fokus på er hele tiden at øge ansvarligheden i deres långivning. Det er derfor der afvises så mange kunder. Desuden arbejder de via SSL-certificering, hvilket betyder at alle de oplysninger man giver vil blive krypteret og opbevaret i en databank, og ikke vil havne i de forkerte hænder. Det er derfor 100% sikkert at søge om et lån på internetsiden.

Vivus og kviklån

Vivus tilbyder altså de såkaldte kviklån, også kendt som mikrolån, ekspress lån, SMS-lån, minilån, m.m. De forskellige navne betyder dog alle at det drejer sig om et mindre lån på 100-10.000 kr., hvor låntageren ikke stiller sikkerhed, og hvor det er et krav at lånet tilbagebetales hurtigt. I langt de fleste tilfælde tilbydes denne slags lån af internetbanker eller andre finansielle virksomheder online. I 2014 tog danskerne samlet kviklån for 436 millioner kr.

Fænomentet stammer fra udviklingslandende, hvor mindre erhvervsdrivende kunne optage små lån hurtigt for at være i stand til at udvide deres forretning eller få dem hurtigt op at køre. Ideen spredte sig dog til andre lande, og resultatet har været kviklånet som f.eks. Vivus tilbyder. Begrebet dækker over at man kan tage lånet enten via en PC eller en smartphone, det går hurtigt og der er tale om mindre lån med en kort tilbagebetalingsfrist og en høj rente. I modsætning til de traditionelle banklån, hvor man skal stille sikkerhed og igennem en længere proces vil man her sende en ansøgning afsted online, og i løbet af få minutter få svar tilbage. Aftalen omkring lånet kan nogle gange underskrives ved hjælp af en kode der tilsendes.

Vivus kviklån: Er det løsningen for dig?

De fleste har sikkert stået i en situation, hvor pengene ikke helt har slået til, og tanken om at tage et kviklån har måske strejfet én, for det er nemt og hurtigt, og man skal ikke stille sikkerhed som man ellers skal, når man tager et lån i en bank. Man får hurtigt beløbet overført, og det er en god løsning hvis man står og mangler penge en lørdag hvor banken er lukket. Da alt lige fra at sende ansøgningen afsted til man modtager beløbet foregår online er der en høj grad af anonymitet, og man skal ikke stå til ansvar overfor nogen mht. hvad pengene bruges til.

Nogle gange er det også muligt at trække beløbet, man skal betale i rente, fra i skat. En ulempe ved denne låntype, hvilket især også er grunden til at kviklånet har fået meget negativ omtale i medierne, er at der for det meste er en højere ÅOP, og selv om de samlede udgifter ikke overgår dem man skal betale ved et traditionelt banklån, så kan det være sværere at tilbagebetale kviklånet pga. den korte tidsfrist. Man bør dog ikke forveksle de hurtige lån med afbetalingsordninger, som nogle netbutikker tilbyder, og som ofte er målet for mediekritikken.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.