Nordiclån

Nordiclån er Danmarks nyeste lån. Det er et nyt lån, men det er en erfaring spiller der står, nemlig L’EASY. Hos Nordiclån kan du låne mellem 5.000 kr. og 50.000 kr. til en meget lav rente, der starter fra kun 8,73 %.

Læs mere om Nordiclån her
Læs mere om Nordiclån her

Det er nemt og enkelt at ansøge om lånet, hvilket gøres online.

Du behøver desuden ikke stille sikkerhed for lånet og pengene kan derfor bruges, som du lyster. Nordiclån tilbyder desuden meget hurtig udbetaling af pengene, som man kan få på sin konto samme dag, man godkendes eller senest dagen efter.

Fordele med Nordiclån:

  • Lån helt enkelt. Lav rente. Fast månedlig ydelse. Betal ud, når du vil.
  • Lav rente fra kun 8,73 procent
  • Lån op til 50.000 kr.
  • Nem online ansøgning – få svar inden for 1 time.
  • Du behøver ikke stille sikkerhed for lånet – brug pengene, som du har lyst.
  • Hurtig udbetaling af lånet – få pengene på din konto samme dag, som lånet godkendes eller senest dagen efter.

Sådan ser logoet for Nordiclån ud:

Krav for at låne hos Nordiclån

Ønsker du at låne penge hos Nordiclån, så kan du gøre dette nemt og hurtigt. Der er dog et par krav, som du skal overholde. Disse er:

  • Du skal være minimum 20 år gammel
  • Du skal kunne dokumentere din indtægt
  • Du må ikke være registreret i RKI

Kan du overholde disse ganske få krav, så er du godt på vej til et lån hos Nordiclån. Bemærk at du kan låne med en rente helt ned til 8,73 procent, hvis du får den bedst mulige kreditvurdering. Bliver du kreditvurderet dårligere, så kan du fortsat låne hos Nordiclån, men det bliver til en højere rente. Renterne hos Nordiclån spænder mellem 8,73 procent og 26,08 procent.

Du kan altid indfri lånet

Er du i tvivl om din kreditvurdering, så kan du lave en ansøgning og se hvor høj din rente bliver. Du får derefter et lånetilbud med de præcise priser, som du skal betale. Du har endnu ikke indgået aftale om lån, når du laver en ansøgning. Ansøgningen er udelukkende en forespørgsel på et lånetilbud. Du er nødt til at lave denne ansøgning før du kender din præcise pris. Når du har lånetilbuddet fra Nordiclån, så kan du tage stilling til om det er et lån for dig. Er tilbuddet attraktivt, så skal du bare godkende lånet med NemID og pengene vil snart stå på din konto.

Bemærk desuden at du altid kan indfri lånet når du vil. Dette koster dig ikke ekstra. Er du kommet fordi de første 14 dage, hvor du har fortrydelsesret, så kan du ikke længere få oprettelsesgebyret tilbage. Men du kan altid indfri lånet og slippe for alle fremtidige renter og udgifter.

Et attraktivt lån

Den lave rente på Nordiclån kombineret med fri mulighed for altid at kunne indfri lånet gør Nordiclån til et meget attraktivt lån. Du kan her læse mere om Nordiclån.

Men Nordiclån er naturligvis ikke den eneste attraktive lånemulighed på markedet. Der findes mange gode muligheder og hvert lån har sin force. Har du behov for meget store lån, så er Bank Norwegian eller Santander en mulighed. Har du behov for godkendelse og udbetaling med det samme, så vil Ferratum være en rigtig god mulighed (øjeblikkelig godkendelse og udbetaling indenfor 45 minutter). Alt dette kan se mere om i oversigten over forbrugslån hos Lånekassen. Her kan du sortere på de forskellige egenskaber som lånebeløb og udbetalingstid mv. I bunden af samme side finder du desuden links til artikler om hver eneste af låneudbyderne. Dermed kan du læse meget mere om præcis de låneudbydere, som du kan have interesse i.

 

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.