Lån hurtigt 6.000 kr hos Ferratum

Hos Ferratum kan du låne mellem 500 kr. og 6.000 kr. Du kan samtidigt vælge om du vil betale pengene tilbage efter 15, efter 30 dage, eller efter 45 dage. Et lån hos Ferratum er derfor beregnet til de små uforudsete ting i hverdagen, som du ønsker at fixe med det samme.

Læs her mere om Ferratum.

Går vaskemaskinen i stykker, og er der ikke penge på kontoen til en ny, så kan det være behændigt med et lån, som man kan betale tilbage næste gang der kommer penge ind på kontoen. Det samme kan være tilfældet for en lang række andre uforudsete udgifter. Måske går bilen i stykker, og du bor ikke i nærheden af offentlig transport. Du er nødt til at komme på arbejde, der er for langt at cykle, og det er for dyrt med taxa. Så kan den billigste løsning godt være et hurtigt lån fra eksempelvis Ferratum.

ÅOP

Sådan et lån er ofte dyrt i ÅOP, men set i forhold til alternativerne, så kan det vise sig at være den billigste løsning. ÅOP står for årlige omkostninger i procent. Man kan ofte bruge ÅOP til at sammenligne hvor dyre lån er, og derfor skal alle långivere oplyse ÅOP. ÅOP er rigtig smart når man sammenligner 30 årige banklån, eller 5 årige forbrugslån. Men tager du et lån på kun 15 dage, så giver det mere mening at kigge på den samlede udgift. Dvs. hvor meget koster det dig i alt at låne disse penge? Derfor kan det være en god ide at lave en beregning direkte hos Ferratum, samt evt. hos andre udbydere af mikrolån på lige præcis det lån du har behov for. Dermed kan du se den samlede pris og vurdere hvad der er den bedste løsning for dig.

Dit behov

En årsag til at kigge på de samlede omkostninger i stedet for at kigge på ÅOP skyldes at ÅOP godt kan være lavere på et lån som du slet ikke har behov for. Ved at kigge på de samlede omkostninger kan du altså bedre holde fokus på lige præcis dit behov. Har du eksempelvis behov for at låne 4.000 kr. i 23 dage, så er det ikke sikkert at du kan finde lige præcis dette lån. Sandsynligvis skal du låne i 30 dage, og måske er der en udbyder der har tilbud på et lån på 5.000 kr. Kigger du udelukkende på ÅOP, så kan det være du finder et lån på 20.000 kr. i 6 måneder, som har en meget lav ÅOP. Det virker derfor som et attraktivt lån, men husk at du kun havde behov for 4.000 kr. i 23 dage. Den samlede omkostning kan derfor godt være langt højere på dette lån, selvom ÅOP’en er lav. Omvendt hvis de samlede omkostninger på 20.000 kr. lånet er lavere end dem du kan finde ved kun at låne 4.000 kr. ved andre udbydere, så er det 20.000 kr. lånet du skal vælge. Det er derfor ikke nok kun at holde fokus på behovet. Det lån der passer bedst til dit behov er ikke nødvendigvis det billigste for dig. Det kan være at en anden udbydere tilbyder et lån der løber lidt længere eller er på et lidt højere beløb, men som alligevel har de laveste samlede omkostninger. Undersøg derfor altid flere forskellige lån, der minimum opfylder dit behov, og vælg det lån der samlet har de laveste omkostninger.

Ferratum

Efter at have beskrevet hvordan du finder det billigste lån for dig, så er det på tide at tage action. Undersøg både Ferratum, samt andre mikrolån udbydere. Har du allerede haft et lån hos Ferratum og betalt det tilbage til tiden, så kan du pt. også tilbydes en kassekredit på 15.000 kr. Har du behov for et lidt større beløb, så kan Ferratum derfor også være et alternativ til et banklån eller et forbrugslån.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.