Oplev Counter-Strike i Royal Arena

Oplev Counter-Strike i Royal Arena
Oplev Counter-Strike i Royal Arena

Elsker du at se CS:GO, og vil du gerne give dig selv eller dine unger den bedste oplevelse, kan det være en rigtig god idé at tage en tur i Royal Arena, når der bliver sendt live CS:GO fra den helt store scene i Danmark.

Corona satte en bremser for de helt store live sportsarrangementer, men nu er der begyndt at blive åbnet op for dem igen, og derfor kan du blandt andet også snart komme i Royal Arena og se de helt store stjerner sprudle på den største scene i Danmark.

Få råd til dine billetter med et sms-lån.

Se Astralis på hjemmebane

En af de unikke ting ved at se CS:GO i Royal Arena er jo, at du har mulighed for at se de danske konger af Counter-Strike, nemlig Astralis, på deres helt egen hjemmebane. Det er ikke så tit, at disse mandskaber får lov til at optræde i lige netop den by, hvor de holder til, men det sker altså, når arrangøren Blast åbner op for et af årets største konkurrencer inden for denne sportsgren. Astralis træner til dagligt i København, så det må siges at være deres hjemmebane.

Køb din billet i dag

Lyder det som et event for dig eller dine børn, er det bare med at få købt dine billetter med det samme, så du kan være sikker på at få en plads, når verdens største CS:GO hold træder på scenen.

Du kan være sikker på at opleve et brag af en kulisse, hvor der i den grad bliver bakket op omkring hjemmeholdet Astralis.

Er du glad for at se CS:GO, må du simpelthen ikke gå glip af dette event, som I den grad kommer til at være et af de største sportsevents på dansk jord i år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.