Et af årets største folkefester

Kun fantasien sætter grænsen
Kun fantasien sætter grænsen

Hvis du har lyst til at være en del af en af årets største folkefester i Danmark, skal du købe dig en billet til Aalborg Karneval.

Her mødes tusindvis af mennesker hvert eneste år for at lave en sand fest, der ikke ses lignende i nogle andre byer i landet. Det er en helt unik begivenhed, og når du først har prøvet at være til karneval i Aalborg, kommer du til at være med hvert eneste år fremover. Det er bare så fed en begivenhed.

Indholdsfortegnelse

Deltag sammen med dine venner

Hvis du har lyst til at prøve at deltage i karnevallet, kan det være en rigtig god idé at tage afsted sammen med en håndfuld venner, så I sammen kan prøve, hvad det vil sige at være til karneval i Aalborg.

Det er altid rart at have et par stykker med, så der er nogen, du kender blandt de mange tusinde mennesker, der er i byen. Hvis der ikke er nogle af dine venner, der har lyst til at tage med dig, er det naturligvis også et af de mest oplagte steder at møde nye mennesker.

Kun fantasien sætter grænsen

Til karnevallet er du naturligvis klædt ud. Men heldigvis er der ikke nogle grænser for, hvad du kan være klædt ud som. Det er kun din egen fantasi, der sætter grænser for, hvad du har lyst til at klæde dig ud som.

Hvert eneste er der et overordnet tema for karnevallet, men det er som regel et meget bredt tema, som gør det muligt frit at fortolke og skabe dit eget kostume inden for det tema. Jo bedre et kostume du får lavet, desto mere opmærksomhed skal du også regne med at få til karnevallet.

Kun fantasien sætter grænsen
Kun fantasien sætter grænsen

Tag dit telt med

Som noget nyt har Aalborg Karneval gjort det muligt for dig at tage dit telt med og overnatte i campingområdet. På den måde minder det meget om nogle af landets festivaller, hvor det er kotume at sove i telt.

Så hvis du gerne vil have et sted at sove, og du ikke har lyst til at betale et par tusinde kroner for at sove på hotel, kan du altså gøre det langt billigere ved at købe en billet til campingområdet og så tage dit telt med og sove i det. Her slutter festen ikke, selvom musikken på hovedscenen er stoppet.

Køb din billet online

Lyder det som noget for dig, kan det være en god idé at gå ind og købe din billet med det samme, så du er sikret en plads til næste års karneval.

Det bliver en oplevelse, du sent vil glemme. En sand folkefest – og uden tvivl en af landets største.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.