5 gode råd til en perfekt konfirmation

5 gode råd til en perfekt konfirmation
5 gode råd til en perfekt konfirmation

Skal du snart holde konfirmation for dit barn, men er du ikke helt sikker på, hvordan du gør det på den bedste måde, har vi her samlet en håndfuld gode råd til dig, som du kan lade dig inspirere af.

Indholdsfortegnelse

Book et lokale i god tid

Først og fremmest kan det være en god idé at booke et lokale til festen i god tid, da der er rift om pladsen, og der er mange lokaler, der bliver booket relativt hurtigt – nogle endda flere år i forvejen.

Vil du gerne have alle dine børn konfirmeret samme sted, kan du eks. godt booke samme lokale flere år ud i tiden, hvis stedet tillader det.

Send invitationer ud hurtigt

Lige så snart du har styr på lokale og datoen til festen, kan det være en god idé at sende invitationer ud, så gæsterne ikke når at få noget andet i kalenderen.

Der er jo mange, der bliver konfirmeret samtidig, og derfor kan der hurtigt være mange af dine gæster, der får invitationer andre steder fra. Så send dem gerne ud tidligt i forløbet.

Bestil maden udefra

Når det kommer til maden, kan det være klogt at bestille den fra et cateringfirma udefra, så du ikke selv skal stå og kokkerere på denne store dag. Du har alt for meget andet at se til, og det vil bare give dig unødigt stress, hvis du også skal tænke på at lave mad til så mange mennesker på denne dag.

Der findes masser af glimrende cateringfirmaer, der kan hjælpe dig med en komplet menu. Derfor skal du ikke være bange for, at det ikke kan lade sig gøre at finde et godt sted at booke mad fra.

Skriv taler og sange

Du kan også allerede nu gå i gang med at skrive de taler og sange, som du gerne vil have lavet til konfirmationen. Alt afhængig hvor god du er til at skrive, kan det for nogle ende med at tage lang tid at få færdiggjort både taler og sange.

Så hvis du gerne vil undgå at skulle sidde i sidste øjeblik og skrive disse ting, kan det være klogt at starte på det nu, så du får det overstået og har det hele klar i god tid. Du kan nemt finde inspiration til både taler og sange på nettet, hvis du ikke selv har idéer til det.

Køb den perfekte gave til konfirmanden

Har du de perfekte konfirmations ønsker til ham, og ved du allerede nu, at du skal købe en guitar til konfirmanden eller lignende, er der ingen grund til bekymring her. Men har du ikke styr på disse detaljer, kan det være klogt at tænke på dette også i god tid.

Det kan være svært at finde den helt perfekte gave til en konfirmation, så derfor bør du give dig selv så lang tid som muligt til at finde en gave, som konfirmanden med sikkerhed vil blive glad for at få. Ellers kan du jo også altid bare give penge.

5 gode råd til en perfekt konfirmation
5 gode råd til en perfekt konfirmation

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.